Aktivní dovolená pro celou rodinu

Toskánsko na kole – agrofarma s polopenzí

Termín: 17.05.2019 - 26.05.2019, 10 dní
Cena od: 12 790 Kč

Foto: CK Extrem Tour

Už několik let prozkoušenou akci a vyladěné etapy stále vylepšujeme. Hledáme vedlejší silničky i šotoliny mezi vinicemi, do Volterry vás vyvezeme autem, ale zpět už hezky vlastními silami.

Rekonstruovanou starobylou usedlost Il Bosco z roku 1860, kde jsme ubytováni, tvoří apartmány s kompletním vybavením (kuchyň atd.) a venkovním posezením. K dispozici je jídelna s možností večerního posezení u vínka.

Tato agrofarma (nebojte - nebudete muset pracovat) s krásným bazénem v rozlehlé zahradě se nachází asi 3km od moře, které je i v květnu již trochu koupatelné. Máme to jen pár dalších km nejbližších vinařských center Bolgheri a Castagneto Carducci.

Na jaře i na podzim je zde cyklistický ráj a tak si budete moci před i po sezoně ještě pořádně zatrénovat nebo si jen užít příjemnějšího podnebí. Budeme sice jezdit v blízkosti nádherného moře s plážemi, kopečky (mírné) nás ale neminou - je jich tu dost.

Zájezd je koncipován pro malou skoro rodinnou skupinu 12-16 lidí, takže tento týden na jihu bude pro vás oázou klidu. Pracovní a rodinné problémy nechte doma a pojeďte si užívat absolutní pohody. Akce je dobrou kombinací intenzivní cykloturistiky s příjemným a romantickým bydlením a superpolopenzí. Ale i rekreační cyklisti, pohodáři a milovníci dobrého vína a kultury si přijdou na své!

Cyklistické etapy měří od 40 do 90 km podle terénu. Jezdíme ve skupinkách dle vlastního výběru nebo i samostatně, takže tempo i trasu si můžete vybrat dle chuti. Flákání u moře nebo u bazénu není samozřejmě zakázáno. Vedoucí zájezdu si vyhrazuje právo změny programu dle počasí.

Program zájezdu

1. den: Ve 21,00 odjezd z Prahy směr Rozvadov a přes Německo do Itálie.

2. den: Busem dojezd po poledni na agrofarmu u Castagneto Carducci. V případě zájmu je možno dojet poslední kilometry na kole.

3.-8. den: Etapy dle chuti, sil a počasí - individuálně či ve skupinkách dle vlastního výběru - na základě doporučení vedoucího zájezdu. Máme pro vás připravené:

- etapy pro pohodáře a na rozježdění

- etapy pro náročné

- etapy relaxační či při nepřízeni počasí

9. den: Libovolná pobřežní etapa, flákání u moře či kdekoliv jinde. Odjezd do Prahy. Cestou možná návštěva Pisy či jiné lokality.

10. den: Příjezd do Prahy v dopoledních hodinách.

Ubytování

Ve 2lůžkových pokojích v apartmánech pro 4 osoby se společnou koupelnou a WC. Přejete-li si tento dvoulůžkový pokoj jen pro jednu osobu, příplatek činí 3.300,-Kč. Jste-li sám či sama a nepožadujete samostatné ubytování, pokusíme se vám najít spolunocležníka, pokud možno přiměřeného věku a pohlaví. Ložní prádlo a ručníky jsou v ceně.

Stravování

7x polopenze – snídaně formou švédského stolu s bohatým výběrem jak sladkého, tak slaného. Večeře pak vydatná domácí kuchyně přivezená z Čech, snažíme se ale zařadit co nejvíce Itálie. Nikdo na našem zájezdu ještě nezhubnul! Pivo až do vyčerpání zásob za Kč.

Cena zahrnuje

Veškerá doprava osob a kol, 7x nocleh v apartmanu na farmě, 7x velmi vydatná večeře, 7x ještě vydatnější snídaně, pojištění proti úpadku CK, dálniční a jiné poplatky, informační a mapové materiály a vedoucí zájezdu.

Nástupní místa

Možnost nástupu po trase Praha – Plzeň – Rozvadov dle dohody. Svoz z různých míst republiky rádi zajistíme naším mikrobusem s cyklo-vlekem dle možností a dohody – oproti příplatku.

Podobné zájezdy

 (CK Mamut tour)

Francouzská riviéra na kole

Francie
27.4.2024 - 10 dní
14 900 Kč
 (CK Extrem Tour)
13 990 Kč
 (CK Victoria)

Napoleonův ostrov Elba na kole

Itálie
5.5.2024 - 8 dní
9 990 Kč
 (CK Extrem Tour)

Toskánsko na kole – agrofarma s polopenzí

Itálie
17.5.2024 - 10 dní
14 990 Kč
 (CK Bondo)

Elba na kole: Ráj vůní, vůně ráje

Itálie
31.5.2024 - 10 dní
19 640 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol