Aktivní dovolená pro celou rodinu

Adriatická riviéra - Rimini na kole

Termín: 03.09.2019 - 09.09.2019, 7 dní
Cena od: 8 380 Kč

Foto: CK Cyklotur

Ve střední části Itálie v kraji Emilia Romagna se na pobřeží Jaderského moře nacházejí letoviska s vyhlášenými písečnými plážemi v délce několika desítek kilometrů a spoustou památek. Ve vnitrozemí, na svazích hory Monte Titano, navštívíme San Marino - nejstarší stále existující republiku na světě.

Každý den možnost koupání. Zájezdu se mohou zúčastnit i zájemci bez kol.

Program zájezdu

1.-2. den: Odjezd odpoledne, noční přejezd Rakouska a Itálie. Dopoledne složení kol v Ceseně - prohlídka historického centra se středověkým hradem a malebným náměstím s radnicí, Rimini - největší přímořské letovisko Itálie, římský most, který se klene přes mořskou zátoku.

3. den: Autobusem s koly do Ravenny, která je proslavená svými mozaikami, bazilika, arcibiskupský palác, hrobka básníka Danteho Alighieriho, chrám, kde je umístěná socha papeže Jana Pavla II. v životní velikosti. Na kolech podél pobřeží přes Cesenaticu - přístav, kde kotví pestře oplachtované staré lodě a zachované historické centrum se starými rybářskými domky.

4. den: Celodenní autobusový výlet do San Marina - hlavní náměstí, basilika, možnost výstupu na některou ze tří pevností, pomník Garibaldiho. San Leo - původní římská pevnost, farní kostel Pieve, Dóm.

5. den: Autobusem i s koly do Urbina s nejkrásnějším renesančním palácem Itálie, středověkými a renesančními uličkami a rodným domem malíře Raffaella, na kolech zpět.

6.-7. den: Na kolech podél pobřeží: Riccione - město módy, jehož hlavní třída je výstavní skříní celé riviéry a také se mu přezdívá „zelená perla Jadranu", Cattolica a stejnou cestou zpět, koupání. Navečer naložení kol, noční přejezd přes Rakousko s dojezdem do Hradce Králové dopoledne.

Etapy vedou po vedlejších silnicích rovinatým až mírně zvlněným terénem.

Denní etapy: 50, 45, 0, 55, 35 km

Ubytování

4x 3* hotel v Rimini, 2lůžkové pokoje s příslušenstvím. Příplatek za 1lůžkový pokoj je 540 Kč/noc.

Cena zahrnuje

4x ubytování, 4x polopenzi, dopravu klimatizovaným autokarem s vlekem na kola, průvodce, komplexní pojištění včetně léčebných výloh v zahraničí, storna a pojištění CK

Nástupní místa

Hradec Králové, Holice, Vysoké Mýto, Litomyšl, Svitavy, Brno

Podobné zájezdy

 (AGM Travel)
20 990 Kč
 (CK Mamut tour)

Francouzská riviéra na kole

Francie
27.4.2024 - 10 dní
14 900 Kč
 (AGM Travel)
21 450 Kč
 (CK Extrem Tour)
13 990 Kč
 (CK Victoria)

Napoleonův ostrov Elba na kole

Itálie
5.5.2024 - 8 dní
9 990 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol