Aktivní dovolená pro celou rodinu

Bavorsko na kole

Termín: 30.04.2020 - 03.05.2020, 4 dny
Cena od: 7 990 Kč

Foto: CK Mamut tour

Regensburg - Waginger See - Chiemsee - Bad Tölz - Tegernsee - Starnberger See - Mnichov

Trasy vedou po málo frekventovaných komunikacích a cyklostezkách. Dvakrát je dojezd do hotelu naplánován v sedle bicyklu. Zájezd je vhodný pro všechny věkové kategorie a typy kol. Plánované etapy lze obvykle prodloužit i zkrátit.

Program zájezdu

1. den: Odjezd z Prahy v cca 6.00 hod. Výlet cyklostezkou vedoucí po bývalém železničním svršku z bavorské obce Falkenstein. Projedete se po starých náspech, které se vinou malebnou venkovskou krajinou, lesy nebo alejemi a kde se nádražní budovy proměnily v útulné restaurace. Ukončení etapy v historickém REGENSBURGU (UNESCO) - okouzlujícím městě na Dunaji, kde na každého návštěvníka dýchne středověká atmosféra (nejstarší kamenný most ve střední Evropě, velkolepý gotický chrám sv. Petra, úzké uličky starého města, kupecké a měšťanské domy…). Celkem cca 45 km. Přejezd busem na ubytování poblíž Rosenheimu.

2. den: Přesun busem k jezeru WAGINGER SEE. Pohodová cykloturistika oblíbenou rekreační oblastí podél břehů jezera CHIEMSEE přezdívaného "Bavorské moře" s panoramatem Alp v pozadí. Na jednom ze tří ostrovů dostupným lodí se nachází reprezentativní zámek Ludvíka II. Bavorského, vybudovaný po vzoru Versailles. Celkem cca 50-70 km. Nocleh.

3. den: Přejezd autokarem do rozkošného lázeňského střediska BAD TÖLZ, které se stalo, stejně jako jeho okolí kulisou populárního detektivního seriálu "Big Ben". Procházka atraktivním centrem tvořeným kupeckými domy s malovanými štíty. Výlet na kolech nádhernou, lehce zvlněnou podhorskou krajinou se zastávkou u fotogenického jezera TEGERNSEE až do hotelu. Celkem cca 30-60 km.

4. den: Odjezd autobusem k dalšímu z půvabných jezer - STARNBERGER SEE se siluetou nejvyššího pohoří Německa. Vyhlídková jízda na kole podél průzračné hladiny do stejnojmenného městečka na severním břehu. Pokračování v sedle bicyklu až do bavorské metropole MNICHOVA (cca 55 km). Možnost návštěvy muzea BMW s přehlídkou vozů a motocyklů slavné automobilky nebo posezení v tradiční pivnici. Příjezd do Prahy v cca 22 hod.

Cena zahrnuje

  • dopravu zájezdovým autokarem včetně přepravy kol
  • 3x ubytování v hotelu*** - www.post-rohrdorf.de (2 lůžkové pokoje s TV, možností přistýlky a vlastním sociálním zařízením)
  • 3x polopenzi
  • průvodce
  • pojištění CK proti úpadku

Nástupní místa

Beriun, Plzeň, Praha, Rakovník

Podobné zájezdy

 (CK Frčíme)

Šumava na kole

Česko
17.5.2024 - 3 dny
5 900 Kč
 (CK Mamut tour)

Lechtalské Alpy

Německo, Rakousko
26.6.2024 - 5 dní
12 300 Kč
 (CK Mamut tour)

Jižní Tyrolsko – Dolomity na kole

Itálie, Německo
2.7.2024 - 6 dní
17 800 Kč
 (CK Mamut tour)

Bavorsko na kole s výlety do Tyrolska

Německo, Rakousko
3.7.2024 - 6 dní
15 590 Kč
 (CK Cyklotur)

Romantická města čtyř řek na kole

Německo
8.7.2024 - 5 dní
13 480 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol