Aktivní dovolená pro celou rodinu

Lodí a na kole po chorvatských ostrovech

Termín: 29.09.2017 - 08.10.2017, 10 dní
Cena od: 17 990 Kč

Foto: CK Nomád

Pohodová plavba s cyklistikou po ostrovech Chorvatska. Lodí mezi ostrovy Brač, Hvar, Korčula, Mljet a Pelješac s kolem, koupáním, odpočinkem a místní polopenzí.

Program zájezdu

1.-3.den: Žďár n.S. - Split - Brač. Busem do Splitu. Lodí na Brač. Rybářská vesnice Bobovišca v zátoce, koupání. Případně z Milna na kole podél pobřeží. Další den na kole mezi borovými lesy, morušemi a fíkovníky na hřeben. Zdejší bílý mramor se těžil i pro Bílý dům ve Washingtonu. Odpočinek v pastýřské osadě s kamennými domky Gažul. Dechberoucí panoramatické výhledy na okolní ostrovy, sjezd do Bolu s nejkrásnější pláží v Chorvatsku - Zlatý roh.

4.den: Hvar. Lodí na Hvar. Na kole úrodným severem z Jelsa podél vinic do Vrboska a historického letoviska Stari Grad. Krajem vína a rozmarýnu do starobylého Hvaru s hradbami a pevností na kopci.

5.-6.den: Korčula, Mljet. Lodí na ostrov Korčula, staré město Korčula uvnitř hradeb (Marco Polo?). Úchvatné pláže a výhledy, borovými lesy a zahradami do Lumbarda. Lodí na ostrov Mljet do věhlasného N.P. s bohatými lesy a krasovými jeskyněmi i ostrovy. Na kole okolo Velkého jezera s opevněným klášterem - prohlídka. Koupání v Malém jezeře, či projížďky v N.P.

7.den: Pelješac - Makarská riviéra. Lodí na Pelješac. Na kole na krásnou vyhlídku a do letoviska Orebič s gotickým klášterem a do rybářské obce Lovište. Odpoledne lodí do populární oblasti oblázkových pláží Makarská riviéra.

8.-10.den: Omiš - Split - Žďár n.S. Na kole z letoviska Omiš na Radmanove mlinice v prudkém kaňonu řeky Cetinje s krásnou přírodou i možností odpočinku. Zbytky tvrze Mirabella, chránící piráty. Lodí do Splitu (UNESCO): monumentální Diokleciánův palác, katedrála se zvonicí aj. Poslední koupání a busem ze Splitu domů.

Cena zahrnuje

doprava klimatizovaným autobusem, přeprava kola, přeprava motorovou lodí mezi ostrovy po trase, 7x ubytování ve 2-lůžkových kabinách, 7x polopenze (místní kuchař), 2x ručník/os./pobyt na lodi, průvodce, zdravotní připojištění, informační materiály a DPH. V ceně není: taxa (asi 8 EUR/os./pobyt), vstupy. Mezi ostrovy nás přepraví motorová loď LABRADOR: 18 dvoulůžkových kajut (36 os.), délka 30 m, šířka 7 m, 2-lůžkové kajuty s vlastní sprchou, umyvadlem a WC. Pitná i teplá voda na lodi. Klimatizovaná jídelna s barem, Wi-Fi.

Nástupní místa

Náchod, Hradec Králové, Poděbrady, Praha, Žďár nad Sázavou, Brno

Podobné zájezdy

 (AGM Travel)
20 990 Kč
 (AGM Travel)
21 450 Kč
 (AGM Travel)
21 990 Kč
 (AGM Travel)
22 450 Kč
 (AGM Travel)
23 450 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol