Aktivní dovolená pro celou rodinu

Paříž a Versailles na kole

Termín: 23.07.2019 - 28.07.2019, 6 dní
Cena od: 6 900 Kč

Foto: CK Frčíme

Ze sedla svého kola poznáte nejen památky Paříže, ale také její multikulturní život plný kontrastů. Projedeme několik parků ale také obří kruhový objezd na Champs Élyssées. Sjezd tohoto bulváru je neuvěřitelný zážitek, stejně jako pozorování Eiffelovy věže z některého z mostů přes řeku Seinu. Výlet do Versailles nabízí pravý cyklistický zážitek i mimo město v okolních lesích, kde dříve králové lovili divokou zvěř.

Program zájezdu

1. den: odjezd ve večerních hodinách z Ostravy, Olomouce, Prostějova, Kroměříže a Brna přes Prahu nočním přejezdem Německa a Francie.

2. den: odpolední příjezd do Paříže se zastávkou na nákupy v Remeši, ubytování, metrem pěší procházka s výhledy na krásně osvětlenou Paříž z návrší Montmartre (Sacré Coeur, Moulin Rouge, Pigalle, malebné uličky plné kaváren, pouličních malířů a umělců).

3. den: na kole po břehu Seiny. Prohlédneme si paláce na Trocadéru s nejlepším výhledem na Eiffelovu věž, dále k Malému a Velkému paláci a po Champs-Élysées na náměstí Concorde zažijete pocit jako v cíli Tour de France. Podél Tuilerijských zahrad a muzea Louvre ke Královskému paláci a dále až na náměstí Bastille. Zpět se vydáme severní stranou Paříže přes hřbitov Pere Lachaise a Montmartre s prohlídkou Sacré Coeur za denního světla a dále přes hřbitov Montmartre a náměstí Charles de Gaulle zpět na Trocadéro a do Bouloňského lesíka do kempu (40 km).

4. den: na kole po opačném břehu Seiny. Prohlédneme si originál sochy Svobody na Labutím ostrově, přijedeme na Martova pole k Eiffelově věži s možnou prohlídkou prvního nebo druhého patra. Dále podél řeky k Assemblée nationale, muzeu Orsay a na ostrov de la Cité s katedrálou Notre Dame. Zpět jižní stranou přes Luxembourské zahrady s Luxembourským palácem, Panthéon k Invalidovně a dále po již známé trase do kempu s možnou prohlídkou La Défense nebo průzkum Bouloňského lesíka na kole (30-40 km).

5. den: na kole přes Meudonský les k observatoři Meudon, dále po královské cestě k rybníku Ecrevisses do Viroflay a dále k zámku Versailles. Projížďka po zámecké zahradě ve Versailles. Zpět kratší cestou s vyhlídkou na celou Paříž. (40-50 km). Večerní odjezd zpět do ČR přes Francii a Německo.

6. den: příjezd v dopoledních hodinách do nástupních míst.

Ubytování

3x v krásném kempu **** v Bouloňském lesíku přímo na pobřeží Seiny. Bydlíme v pohodlných mobilních domech pro 6 osob. Se slevou je možné bydlet ve vlastním stanu.

Stravování

Vlastní – v kempu je obchůdek se základními potravinami, můžete si pronajmout přenosný gril nebo využít místní restauraci.

Cena zahrnuje

dopravu do Paříže a zpět, 3x ubytování v mobilních domcích. V základní ceně počítáme s plnou obsazeností 6 osob v mobilhome, pobytovou taxu, průvodce znalý místního prostředí, mluvící francouzským jazykem. DPH, pojištění CK proti úpadku a všemožné poplatky.

Nástupní místa

Kroměříž, Ostrava, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Mikulov, Praha, Plzeň nebo po dohodě na této trase.

Podobné zájezdy

 (CK Mamut tour)

Bretaň na kole

Francie
14.6.2024 - 10 dní
20 990 Kč
 (CK Extremtour)

Burgundsko – Cesta na kole kolem vína

Francie
26.7.2024 - 9 dní
13 500 Kč
 (CK Extrem Tour)

Alsaská vinná stezka na kole

Francie
6.8.2024 - 9 dní
14 450 Kč
 (CK Vlha)

Alsasko na kole

Francie
9.8.2024 - 10 dní
21 900 Kč
 (CK Mamut tour)

Alsasko na kole

Francie
24.8.2024 - 6 dní
11 500 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol