Aktivní dovolená pro celou rodinu

Jižní Itálie – Kalábrie na kole

Termín: 26.09.2019 - 03.10.2019, 8 dní
Cena od: 15 100 Kč

Foto: CK Extrem Tour

Nestyďte se, taky jsem nevěděl, kde je Kalábrie. Je to na nártu a chodidle italské boty a je tam hrozně pěkně. Tyrhénské moře by se dalo přirovnat místy ke Karibiku, místy ke Korsice, ale Kalábrie je hlavně sama sebou s nádherným pobřežím a klidným vnitrozemím. S typickou červenou cibulí, cibulovou marmeládou i cibulovou zmrzlinou, která je mimochodem hnusná :-). S všudypřítomnými krásně červenými feferonkami - na talíři i jako dekorace…

Při autobusových zájezdech na Sicílii jsme tuto oblast jenom projížděli a já jsem sliboval, že se sem někdy podíváme. Tentokrát to je v úplně jiných dimenzích = obrácený EXTREM. Žádná dlouhá doprava, stavění stanů... Letecky jsme tam coby dup, hotel má hned 4 hvězdičky a polopenze je víc než hvězdná :-).

Na kolech si zajedeme do zapomenutých vesniček ve vnitrozemí - každá je samozřejmě na kopci. Čekají tam na vás rozjezdové etapy podél pobřeží do Pizza či Tropey, o kousek dál je to na na Capo Vaticano s majákem a úchvatnými skalními útesy a s pomocí vláčku se bez problémů podíváte i do Nicotery.

Komu by byla pevnina malá, může trajektem přeplout na Liparské ostrovy a navštívit ostrov Stromboli se stejnojmennou činnou sopkou. Taky se můžete krásně flákat u hotelového bazénu nebo na písečné pláži. Pro necyklistický doprovod se nabízí plno fakultativní výletů nebo je možno si najmou auto k samostatným výletům.

Program zájezdu

Samostatné či skupinové ježdění na námi vybraných a doporučených cyklotrasách. Trasy od 40 do 85 kilometrů. "Blbí a silní" můžou i víc. Pohodáři mohou trávit více času u hotelového bazenu, u moře, v baru či hospůdce... :-).

Ubytování

ve 4**** hotelu Green Garden Club u městečka Briatico na pobřeží Tyrhenského moře. Pokoje jsou rozesety v příjemné zahradě v max 1-patrových budovách.

Stravování

7x bohatá hotelová polopenze v ceně - formou švédských stolů (sklenice vody a vína k večeři).

Cena zahrnuje

Letenku Praha – Lamezia Terme – Praha (včetně všech tax a poplatků), transfery do hotelu, 7 nocí v hotelu s polopenzí. Mapové a informační materiály, zákonné pojištění CK pro případ úpadku a vedoucí zájezdu výhradně pro zákazníky CK EXTREM TOUR a 55PLUSMINUS.

Nástupní místa

Doprava letecky Praha - Lamezia Terme - Praha a autobusové transfery do hotelu a zpět.

Podobné zájezdy

 (CK Frčíme)

Sardinie na kole

Itálie
12.6.2024 - 10 dní
21 500 Kč
 (CK Frčíme)

Východní Sardinie na kole

Itálie
31.7.2024 - 10 dní
23 900 Kč
 (CK Frčíme)

Sardinie na kole

Itálie
4.9.2024 - 10 dní
21 500 Kč
 (CK Mamut tour)

Toskánsko na kole – Elba

Itálie
12.9.2024 - 8 dní
15 300 Kč
 (CK Mamut tour)

Sardinie na kole

Itálie
23.9.2024 - 10 dní
25 900 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol