Aktivní dovolená pro celou rodinu

Rakouská jezera na kole – Solnohradsko

Termín: 08.06.2019 - 12.06.2019, 5 dní
Cena od: 7 990 Kč

Foto: CK Extrem Tour

Po několika povedených akcích v nádherné oblasti rakouských jezer, kde najdete tu pravou odpočinkovou pohodu, vám pro změnu nabízíme to samé! Letos budeme opět po troše únavy z kol uléhat do postýlek! To znamená pohodový pobyt na břehu jezera MONDSEE a libovolné možnosti výletů do okolí. Na své si přitom přijdou jak silničáři, tak milovníci terénu a horských kol.

Z poklidného noclehu můžete každodenně vyjíždět po značených cyklostezkách a pohodových silničkách do nádherné krajiny plné romantických jezer. Čekají vás malebné pohledy na jezera Fuschlsee, Wolfgangsee, Mondsee, Attersee, Traunsee a Hallstättersee. U posledně jmenovaného stojí za návštěvu krásné historické městečko Hallstatt. Nedaleko Mondsee je i lázeňské město Bad Ischl s cukrárnami, kavárnami a nezbytnou promenádou. A nad Unterachem se tyčí vrchol Schafbergu v jehož okolí se najde i několik pěkných pěších turistických tras.

Ne každý Rakušan je zarputilý odpůrce Temelína a domácky přátelskou atmosféru budete potkávat na každém kroku či šlápnutí do pedálů. Oblast Salzkammergut, Attergau a Tennengau patří mezi rakouskou cykloturistickou klasiku.

Hvězdicové etapy z jednoho místa dávají možnost volby najetých kilometrů, takže tento zájezd je vhodný i pro méně pilné cyklisty a rodinky. Jezdíme ve skupinkách dle vlastního výběru nebo i samostatně, takže tempo i trasu si můžete vybrat dle chuti. Doporučené a vše obsahující etapy měří 40-80 kilometrů. Vedoucí zájezdu si vyhrazuje právo změny programu dle počasí.

Ubytování

4x v posteli v penzionu (2-4 lůžkové pokoje či apartmány).

Stravování

Na pokojích jsou kuchyňky, kde si můžete udělat snídaně z vlastních zásob. Večeře jsou v ceně. Pivo je až do vyčerpání zásob za Kč.

Cena zahrnuje

Veškerá doprava osob a kol, 4x nocleh v penzionu, 4x večeře, pojištění proti úpadku CK, dálniční a jiné poplatky, zapůjčení map a vedoucí zájezdu.

Nástupní místa

Možnost nástupu po trase Praha - České Budějovice - Dolní Dvořiště dle dohody.

Podobné zájezdy

 (CK Victoria)

Kolem jezer Solné komory

Rakousko
27.5.2024 - 4 dny
6 990 Kč
 (CK Victoria)
5 990 Kč
 (CK Mamut tour)

Alpe Adria na kole

Itálie, Rakousko
3.6.2024 - 7 dní
15 750 Kč
 (CK Cyklotur)

Rakousko-slovinské pomezí na kole

Rakousko, Slovinsko
5.6.2024 - 5 dní
10 660 Kč
 (CK Mamut tour)

Slovinsko a Rakousko na kole

Rakousko, Slovinsko
13.6.2024 - 6 dní
13 500 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol