Aktivní dovolená pro celou rodinu

Zámuří - Moravské Toplice na kole

Termín: 21.08.2019 - 25.08.2019, 5 dní
Cena od: 8 740 Kč

Foto: CK Cyklotur

Cyklistika v severovýchodní části Slovinska - Zámuří, které si uchovává svůj původní ráz, tradice, zvyky i řemesla. Zároveň je to oblast s řadou termálních pramenů. Nejteplejším z nich se chlubí Moravské Toplice, které budou výchozím místem našeho cykloputování. Zájezdu se mohou zúčastnit i zájemci bez kol a relaxovat v hotelových lázních.

Program zájezdu

1. den: V nočních hodinách odjezd. Po poledni příjezd do Moravských Toplic. Ubytování a krátká cyklovyjížďka do hlavního města Zámuří - Murské Soboty.

2. den: Cykloetapa zvlněnou krajinou do Národního parku Goričko, prohlídka největšího hradu Slovinska Grad.

3. den: Selo - románská rotunda, jezero Bukovniško - oblast s druhým největším výskytem energetických míst v Evropě (kaple a pramen sv. Víta), skanzen Filovci, Bogojina s farním kostelem architekta Plečnika.

4. den: Lázeňské městečko Lendava ležící mezi vinicemi s vyhlídkovou věží Vinarium, která poskytuje panoramatický výhled do 4 zemí. Dobrovnik - prohlídka produkce orchidejí a tropické zahrady s množstvím tropických rostlin.

5. den: Dopoledne relaxace v hotelových bazénech. Po poledni odjezd zpět s příjezdem do Hradce Králové do půlnoci.

Cyklistické etapy vedou po vedlejších silnicích i asfaltových cyklostezkách, první a poslední etapa jsou rovinaté, druhá a třetí kopcovitější.

Denní etapy: 20, 50, 45, 65, 0 km

Ubytování

4x v 4* hotelu Vivat, 2lůžkové pokoje s možností přistýlky (sprcha, WC, TV, fén, župany). Příplatek za 1lůžkový pokoj 350 Kč/noc. Přímo z hotelu je možné projít do hotelového lázeňského areálu, kam je vstup v ceně. Vnitřní část: bazény s perličkovými lehátky, masážními proudy a vířivkami, bazén s černou termální vodou, odpočinkové plochy. Venkovní část: plavecký bazén, zážitkový bazén, bazén s černou termální vodou, dětský bazén, občerstvení. Bazény je možné využívat po celý den od 8 do 20 hodin. Během pobytu je zdarma 1x vstup do sauny. Další vstupy do sauny a wellness za příplatek. V Moravských Toplicích se nachází ještě lázeňský Komplex Terme 3000 s 22 venkovními a vnitřními bazény (vstup cca od 13 Eur).

Cena zahrnuje

4x ubytování, 4x polopenzi, vstup do hotelových bazénů, dopravu klimatizovaným autokarem s vlekem na kola, průvodce, komplexní pojištění včetně léčebných výloh v zahraničí, storna a pojištění CK

Nástupní místa

Hradec Králové, Holice, Vysoké Mýto, Litomyšl, Svitavy, Brno

Podobné zájezdy

 (CK Mamut tour)

Slovinsko a Chorvatsko na kole

Chorvatsko, Itálie, Slovinsko
1.6.2024 - 7 dní
13 990 Kč
 (CK Cyklotur)

Rakousko-slovinské pomezí na kole

Rakousko, Slovinsko
5.6.2024 - 5 dní
10 660 Kč
 (CK Mamut tour)

Slovinsko a Rakousko na kole

Rakousko, Slovinsko
13.6.2024 - 6 dní
13 500 Kč
 (CK Vlha)

Julské Alpy na kole

Slovinsko
25.6.2024 - 6 dní
13 400 Kč
 (CK Cyklotur)

Julské Alpy na kole – Bled

Slovinsko
29.6.2024 - 6 dní
13 980 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol