Aktivní dovolená pro celou rodinu

Od Dolomitů k moři na kole

Termín: 02.07.2019 - 07.07.2019, 6 dní
Cena od: 7 180 Kč

Foto: CK Cyklotur

Dolomity - horský masív, kde najdeme neuvěřitelnou pestrost krajiny od horských štítů přes lesy, řeky, typické dolomitské osady, údolí a jezera po známá lyžařská, lázeňská a rekreační střediska. Na kolech projedeme území, kterému vévodí věhlasné skalní štíty, hluboká údolí, průzračná jezera a vinařským krajem dojedeme k plážím na pobřeží Jaderského moře.

Program zájezdu

1. - 2. den: Odjezd v podvečer, noční přejezd Rakouska k italskému jezeru Misurina. Etapa po bývalé železnici sjezd do Cortiny d´Ampezzo - populární středisko zimních sportů a dějiště ZOH, Pieve di Cadore - na náměstí palác Cadore s cimbuřím, radnice, socha a rodný dům malíře Tiziana.

3. den: Podél řeky Piavy přes městečka Ospitale di Cadore, Longarone- přehrada Vajont, kolem jezer Santa Croce, Morto, Restello a Negrisiola do města Vittoria Veneto - úzké uličky s podloubími, možnost naložení kol, vinicemi přes Ogliano do Conegliana.

4. den: Conegliano - zbytky hradu z 10. st. se zvonicí na kopci nad městečkem, které je známé také díky bílému vínu Prosecco. Po vedlejších silničkách přes menší městečka Susegana, Nervesa, Villorba do Trevisa - historické město se zachovalými zbytky hradeb a dvěma branami, radnice s palácem, dóm sv. Petra., dojezd do Paese.

5. den: Průjezd Trevisem a malebnými vesničkami kolem řeky Sile až k pobřeží Jaderského moře do turistického střediska Lido de Jesolo - dlouhé pláže s vysokými budovami hotelů podél moře je nazýváno „italské Miami". Celým letoviskem vede dlouhá promenáda. Možnost koupání. Navečer naložení kol, noční přejezd Itálie a Rakouska s dojezdem v dopoledních hodinách.

Etapy vedou po asfaltových i šotolinových cyklostezkách a vedlejších silnicích. Profil je rovinatý s občasným stoupáním.

Denní etapy: 60, 70/90, 55, 65 km

Ubytování

3x hotely, 2-4lůžkové pokoje s příslušenstvím (v okolí Pieve di Cadore, Conegliano, Paese), příplatek za 1lůžkový pokoj je 540 Kč/noc

Cena zahrnuje

3x ubytování, 3x snídani, dopravu klimatizovaným autokarem s vlekem na kola, průvodce, komplexní pojištění včetně léčebných výloh v zahraničí, storna a pojištění CK

Nástupní místa

Litomyšl, Vysoké Mýto, Holice, Hradec Králové, Praha

Podobné zájezdy

 (AGM Travel)
20 990 Kč
 (AGM Travel)
21 450 Kč
 (AGM Travel)
21 990 Kč
 (CK Vlha)

Řecké ostrovy na lodi s kolem

Řecko
11.5.2024 - 8 dní
38 900 Kč
 (AGM Travel)
22 450 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol