Aktivní dovolená pro celou rodinu

Severní Korsika na kole

Termín: 29.06.2018 - 08.07.2018, 10 dní
Cena od: 9 900 Kč

Foto: CK Frčíme

Korsika je jako stvořená pro aktivní programy. Bereme s sebou kola, ale věnovat se budeme také plážovému volejbalu, trochu turistice, procházkám po krásných městech a samozřejmě koupání a opalování. V neposlední řadě si užijeme dvakrát denně cvičení, powerjógu, Port de bras nebo kruhové tréninky pod vedením profesionální instruktorky Aleny Klimkové.

Program je sestaven tak, abyste si užili novou a nepoznanou část Korsiky na jejím severním a severozápadním pobřeží. Čekají vás krásné cyklistické etapy v horách, ale také podél krásného skalnatého pobřeží s mnoha zátokami a plážemi. Užijete si také tradiční koupání v horských tůních a pokusíme se o výstup na nějaký krásný korsický vrchol. Líbit se vám budou i procházky po krásném letovisku Calvi, stejně jako kemp, který se nachází přímo u písečné pláže.

Program zájezdu

1. den: odjezd z ČR v odpoledních hodinách přes Rakousko do Italského Livorna.

2. den: dopolední trajekt na Korsiku (8:00 - 12:30). Přesun do kempu v Calvi, koupání a odpočinek po cestě. Večerní protažení.

3. den: ranní cvičení, cyklistická etapa podél moře z Calvi k tůním na řece Fango a zpět vnitrozemskou cestou dokončíme celý okruh. ↔65 km, 6 hodin, ↑ 850 m, ↓ 850 m. Večerní cvičení.

4. den: ranní cvičení, horská cyklistická etapa z Calvi přes Montemaggiore do sedla a dále do krásného horského opevněného městečka Saint Antonio se sjezdem terénem nebo po silnici Ile Rousse (koupání). Zpět podél moře do Calvi. ↔60 km, 5 hodin, ↑ 1100 m, ↓ 1100 m. Večerní cvičení.

5. den: ranní cvičení, odpočinkový den u moře s volejbalovým turnajem a dalšími aktivitami na pláži. Večerní cvičení.

6. den: ranní cvičení, cykloetapa s podporou busu z Belgodere po krásné klikaté silničce přes Speloncato, Nessa, Feliceto, Muro, Avapessa do Saint Antonina (možno vynechat) a dále do průsmyku ze 4. dne, který si tentokrát užijeme ve sjezdu až do Calvi. ↔65 km, 6 hodin, ↑ 700 m, ↓ 1200 m.

7. den: výlet do hor s výstupem na nejvyšší vrchol Korsiky Mt. Cinto (2706 m) nebo Monte Corona (2144 m) - nejsevernější dvoutisícovku Korsiky.

8. den: Ranní protažení. Odpočinkový den na pláži s případnou cyklistikou podél pobřeží na oblíbené pláže. Večerní závěrečné cvičení.

9. den: Vyklizení mobilních domů, přejezd k Bastii, prohlídka města, případně poslední koupání. Večerní trajekt na pevninu do Livorna.

10. den: Přes Itálii a Rakousko nočním přejezdem dorazíme v ranních hodinách do ČR.

Ubytování

Po celou dobu zájezdu bydlíme v jednom kempu, který je vzdálen asi 2 km od centra Calvi a asi 300 m od písečné pláže s promenádou vedoucí do města. Ubytování ve vlastním stanu nebo za příplatek v mobilních domech Piana pro 6 osob. Každý mobilní dům má jeden pokoj s dvojlůžkem a další dva pokoje s oddělenými lůžky. Je zde vybavená kuchyňka pro nenáročné vaření, toaleta a koupelna. K mobilnímu domu náleží také terasa s posezením. V mobilním domě je klimatizace.

Cena zahrnuje

  • dopravu z Ostravy na Korsiku a zpět
  • dopravu po Korsice (mimo fakultativních výletů)
  • trajekt na Korsiku včetně všech tax a poplatků
  • 7x ubytování v mobilním domě pro 6 osob (zaplněný 6 osobami), nebo ve vlastním stanu (včetně elektřiny)
  • 2x denně cvičení pod vedením instruktorky Aleny Klimkové
  • cyklistický program pod vedením cyklo instruktora
  • další sportovní program během dne
  • pronájem sportovních terénů v kempu
  • DPH, pojištění CK proti úpadku a další poplatky (pobytová taxa, energie, apod.)

© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol