Aktivní dovolená pro celou rodinu

Elba na kole

Termín: 22.09.2018 - 30.09.2018, 9 dní
Cena od: 10 990 Kč

Foto: CK Extrem Tour

Jestli vám ve vaší sbírce zajímavých navštívených lokalit chybí středomořský ostrov ELBA, máte letos možnost si tuto mezeru zaplnit. Elba je příjemně kopcovitý ostrůvek poblíž italské pevniny a územně patří k nádhernému kraji Toskánsko. V porovnání třeba s Korsikou je Elba celkem maličká a proto ji při svých hvězdicových cyklovýletech poznáte prakticky celou.

Cyklistické vyjížďky by vás zavedou k poutnímu kostelíku Madonna del Monte či k blízkému nejvyššímu bodu ostrova - Monte Capanne (1018 m) nebo na největší písečnou pláž Elby v zálivu Biodola, do kouzelné vesničky Sant'Ilario in Campo ukryté v horách, za prvotřídním vínem na venkovské šlechtické panství La Chiusa di Magazzini a hlavně k Napoleonově Ville, která je bohužel v lehce dezolátním stavu, ale vidět se to prostě musí.

Program zájezdu

1. den: V 17,00 odjezd z Prahy směr Rozvadov a přes Německo do Itálie.

2. den: Busem dojezd kolem poledne do přístavu PIOMBINO - trajekt na Elbu. Ubytování a první vyjížďka po Elbě.

3.-7. den: Hvězdicovité etapy po Elbě dle dohody a doporučení vedoucího zájezdu, potápění, koupání, pěší výlety… prostě pohoda.

8. den: Poslední koupání, odevzdání bungalovů, naložení kol a trajekt na pevninu. Cestou návštěva historického města PISA a přes noc přesun do Čech.

9. den: Příjezd do Prahy v dopoledních hodinách.

Ubytování

7x v posteli 2-lůžkového bungalovu (12.990 Kč) - jde vlastně o dvoj-baráčky, kdy každá polovina pro dva má svou kuchyňku a koupelnu. Ložní prádlo je v ceně. Romantici mohou spát pod širým nebem nebo ve vlastním stanu (10.990 Kč).

Stravování

3x večeře v ceně včetně klasického extremtourácké grilovačky. Jinak z vlastních dovezených či na místě nakoupených potravin. Záměrně nenabízíme kompletní večeře neb vás nechceme ochuzovat i o ochutnávky místních dobrot. V bungalovech jsou vybavené kuchyňky. Pivo je až do vyčerpání zásob za Kč.

Cena zahrnuje

Veškerá doprava osob a kol, trajekt, 6x nocleh v bungalovu či pod stanem, 3x večeře, cestovní pojištění, pojištění proti úpadku CK, dálniční a jiné poplatky, informační a mapové materiály a vedoucí zájezdu.

Nástupní místa

Možnost nástupu po trase - Praha – Plzeň - Rozvadov. Svoz z různých míst republiky rádi zajistíme naším mikrobusem s cyklo-vlekem dle možností a dohody - oproti příplatku.

Podobné zájezdy

 (CK Mamut tour)

Francouzská riviéra na kole

Francie
27.4.2024 - 10 dní
14 900 Kč
 (CK Extrem Tour)
13 990 Kč
 (CK Victoria)

Napoleonův ostrov Elba na kole

Itálie
5.5.2024 - 8 dní
9 990 Kč
 (CK Extrem Tour)

Toskánsko na kole – agrofarma s polopenzí

Itálie
17.5.2024 - 10 dní
14 990 Kč 12 990 Kč
 (CK Bondo)

Elba na kole: Ráj vůní, vůně ráje

Itálie
31.5.2024 - 10 dní
19 640 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol