Aktivní dovolená pro celou rodinu

Lago di Garda na kole

Termín: 17.07.2023 - 23.07.2023, 7 dní
Cena od: 13 480 Kč

Foto: CK Cyklotur

Největší italské jezero je ideální pro aktivní dovolenou včetně skvělého koupání. Příjemné klima, díky kterému zde rostou subtropické plody, nádherné horské scenérie, historická městečka, vinice, teplá a průzračná voda i ochutnávky italských specialit, to vše dotváří bezvadnou atmosféru, která v této oblasti panuje.

Program zájezdu

1.-2. den: Odjezd v podvečer z Hradce Králové, noční přejezd SRN a Rakouska. Ráno složení kol a etapa po východním pobřeží jezera přes městečka Garda, které se nachází v okouzlující zátoce na východním břehu jezera, Torri ležící uprostřed Olivové Riviéry s malebným hradem, Malcesine - podle mnohých je právě tohle krásné městečko tím nejmalebnějším místem zdejší oblasti. Krásné úzké uličky, přístav a hrad ve stylu benátské gotiky, Torbole - středisko plachetnic a surfu - koupání. Arco - ráj horolezců. Ubytování.

3. den: Etapa do Malcesine - lanovkou i s koly výjezd na nejvyšší horu v okolí Monte Baldo - výhledy na jezero, sjezd přes vyhlídkovou náhorní plošinu Brentonico do Torbole - koupání v jezeře a dojezd do Arca.

4. den: S naloženými koly výjezd busem k jezeru Lago dell Ampola, složení kol a objezd jezera Ledro - oáza klidu mezi skalními vrcholky horského masivu Brenta a břehy Gardského jezera, koupání. Kolem vinic a olivových hájů sjezd do Rivy - vodní hrad, historické náměstí s arkádami.

5. den: Etapa malými hezkými vesničkami a kolem jezer. Podél řeky Sarco přes Dro, Pietramuratu do Sarcho di Lasino - objezd jezera Toblino s nedalekým zámkem, Cavalino, Mori di Lasino a kolem jezera Cavadine zpět do Arca.

6.-7. den: Na kolech do Varone - prohlídka vodopádu, Riva, Torbole, koupání. Naložení kol a noční přejezd Rakouska a SRN s ranním příjezdem do Hradce Králové.

Etapy po cyklostezkách a silnicích rovinatým až mírně zvlněným terénem, 3. den z Monte Balda dlouhý sjezd a po něm 3 km stoupání do sedla, 4. den sjezd od jezera Ledro do Rivy po šotolině a průjezd několika tunely, 5. den několik stoupání.
Denní etapy: 55, 50, 35, 50, 20 km

Ubytování

4x 3* hotel 1,5 km od centra Arca a 7 km od jezera Lago di Garda. 2lůžkové pokoje s příslušenstvím, klimatizací, TV, minibarem a fénem. U hotelu je venkovní bazén.

Stravování

4x polopenze (snídaně formou bufetu, večeře 3chodové menu)

Cena zahrnuje

4x ubytování, 4x polopenzi, dopravu autokarem s vlekem na kola, průvodce, komplexní cestovní pojištění včetně léčebných výloh v zahraničí, storna a zákonné pojištění CK

Nástupní místa

Hradec Králové, Pardubice, Praha, Plzeň

Podobné zájezdy

 (CK Victoria)

Kolem jezer Solné komory

Rakousko
27.5.2024 - 4 dny
6 990 Kč
 (CK Victoria)
5 990 Kč
 (CK Mamut tour)

Alpe Adria na kole

Itálie, Rakousko
3.6.2024 - 7 dní
15 750 Kč
 (CK Cyklotur)

Rakousko-slovinské pomezí na kole

Rakousko, Slovinsko
5.6.2024 - 5 dní
10 660 Kč
 (CK Mamut tour)

Slovinsko a Rakousko na kole

Rakousko, Slovinsko
13.6.2024 - 6 dní
13 500 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol