Aktivní dovolená pro celou rodinu

Saalbach/Hinterglemm/Leogang - 3 dny lyžování v Rakousku

Termín: 30.01.2015 - 01.02.2015, 3 dny
Cena od: 4 000 Kč

Foto: CK Kellner

Oblast Saalbach - Hinterglemm - Leogang leží jižně od Salzburgu, 20 km od Zell am See na konci údolí říčky Saalbach. Lyžařský areál tvoří 200 km propojených sjezdovek v údolí s deseti vrcholy, většina vrcholů má sjezdovky s jižní i severní orientací. Leogang je připojen k hlavní části "přes kopec". K dispozici je téměř vše, co si lze přát - tratě s homologací FIS (Zwolferkogel, Kohlmaiskopf) i méně náročné široké sjezdovky (Kohlmaiskopf - tratě obklopující červenou FIS). V okolí je 80 km upravených běžeckých tras. V oblasti jsou 4 snowboard parky (Hinterglemm, Hinterglemm - Hochalm, Leongang - Asitz, Saalbach - Bernkogel). Park v Hinterglemmu je vybaven i umělým osvětlením.

Program zájezdu

1. den: odjezd z České Republiky noční přejezd, celodenní lyžování, večer odjezd na ubytování, večeře, nocleh.

2. den: po snídani odjezd na sjezdovky, celodenní lyžování, večeře, nocleh.

3. den: po snídani odjezd na sjezdovky, celodenní lyžování, v 15.30 odjezd do ČR.

Ubytování

Převážná většina ubytování je realizovaná v útulném penzionu v Maishofenu a jeho depandancích, kterými jsou Olga, Maria, Pinzgau, Gabi a Brunner. Dvoulůžkové i vícelůžkové pokoje se SAT/TV (dvojice jsou ubytovány ve dvoulůžkových pokojích); sprcha a WC společné na chodbě. Pokoje s vlastním sociálním zařízením jsou k dispozici za příplatek. V restauracích penzionu je wi-fi free.

Stravování

Kontinentální snídaně, nápoj dle výběru, pečivo, sýry, salám, džem. Servírovaná večeře o 3 chodech. Vegetariánská, veganská a bezlepková strava je možná.

Doprava

Autobusem nebo mikrobusem. Bus Vás doveze každý den přímo ke sjezdovce a po lyžování zase zpět do penzionu. V ceně dopravy je zahrnuta přeprava jednoho páru lyží, popř. snowboardu, jednoho páru lyžařských bot a zavazadla o hmotnosti do 25 kg.

Cena zahrnuje

ubytování v penzionu s polopenzí na daný počet dní a nocí, povlečení a ručníky, dopravu autobusem nebo mikrobusem včetně denní dopravy k údolním stanicím lanovky a zpět, technický doprovod, pojištění CK proti úpadku.

Nástupní místa

Praha, Plzeň, Příbram, Písek, Strakonice, České Budějovice.

© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol