Aktivní dovolená pro celou rodinu

Španělsko – Andalusie na kole

Termín: 11.10.2018 - 18.10.2018, 8 dní
Cena od: 15 990 Kč

Foto: CK Extrem Tour

V historii EXTREM TOURu jsme objeli snad už všechny slavné evropské lokality vhodné pro cykloturistiku. Andalusie nám ale stále chyběla. V létě se tam na kole prakticky jezdit nedá a tak jsme pro vás připravili zájezd v babím létě. První polovina října bude na závěr cyklosezony pro vás to pravé. Tento zájezd je ale vhodný i pro necyklistické, eventuelně sportovně smíšené páry. Moře je tam krásné a teplé a památek kolem taky dost. Přímo to volá po zapůjčení auta. Jako obvykle vám tuhle akci nabízíme s celou parádou - to znamená letecky a do hotelu s polopenzí. 4*Hotel FUENGIROLA na jihu Španělska určitě uspokojí i náročné hosty :-).

Někdy si na letecké zájezdy pracně balíme kola do krabic a taháme se s nimi po světě. Po dobrých zkušenostech z Kréty, Sardinie či Kanárských ostrovů využijeme i v Andalusii nabídky kvalitní půjčovny kol, která se nachází v dosahu hotelu. Půjčovné se prakticky rovná poplatku za transport kola. Výběr kol samozřejmě necháme na vás - s předstihem vám zašleme dotazník a my vše pak jen hromadně objednáme. Kdo si i tak radši vezme kolo své – není problém :-).

Program zájezdu

Samostatné či skupinové ježdění na námi vybraných a doporučených cyklotrasách. Trasy od 40 do 100 kilometrů. „Blbí a silní“ můžou i víc, ti chytřejší mohou trávit více času u hotelového bazénu, u moře, v baru či hospůdce… :-).

Ubytování

Hotelový komplex je situovaný v pečlivě udržované zahradě. Hotel FUENGIROLA nabízí množství sportovních a zábavních aktivit. Areál leží jen pár kroků od pláže, na kterou se dostanete přes místní komunikaci, popř. lze využít hotelový podchod vedoucí přímo na pláž. Pláž 150 m, letiště 25 km. Nedaleko hotelu se nachází obchody, bary, restaurace a vlaková zastávka se spojením do okolních letovisek a Malagy. Doba transferu z letiště do hotelu cca 30 minut. Pokoje mají samozřejmě vlastní sociální zařízení, klimatizace, telefon, satelitní TV, vysoušeč vlasů, trezor (za poplatek), balkon nebo terasa.

Stravování

Polopenze formou švédských stolů vč. sklenice vody a vína k večeři.

Cena zahrnuje

Letenku Praha – MALAGA – Praha (včetně všech tax a poplatků). Transfery do hotelu, 7 nocí v hotelu s polopenzí (k večeři 0,35l vody a 0,2l vína), 1x půldenní výlet (může být spojen s transferem na letiště), mapové a informační materiály, zákonné pojištění CK pro případ úpadku a vedoucí zájezdu z CK EXTREM TOUR a 55PLUSMINUS.

Nástupní místa

Doprava letecky Praha – Malaga – Praha a následný transfer do hotelu.

Podobné zájezdy

 (CK Extremtour)

Andalusie na kole

Španělsko
18.5.2024 - 9 dní
17 670 Kč
 (CK Frčíme)

Barcelona na kole

Španělsko
27.9.2024 - 4 dny
15 900 Kč
 (CK Extremtour)

Andalusie na kole

Španělsko
23.10.2024 - 8 dní
17 900 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol