Aktivní dovolená pro celou rodinu

Jižní Itálie – Kampánie na kole

Termín: 09.06.2018 - 16.06.2018, 8 dní
Cena od: 14 290 Kč

Foto: CK Extrem Tour

Další kousek jižní Itálie, kam jsme ještě s kolem neletěli... Spíš než Kampánii, asi zařadíte její hlavní lákadla - sopku Vesuv, přístav Neapol či Sorrentský poloostrov. Náš hotel je kousek na sever od těchto krásných a známých míst, na která se dostanete vlakem, autobusem nebo v rámci fakultativních výletů.

Nás ale víc zajímá nejbližší okolí hotelu a možné cyklistické výlety. Podél pobřeží na sever vede parádní cyklostezka a to třeba až do 50 km vzdálené Sperlongy. Na jih už je to s cyklostezkami horší, ale stále po rovince. Všichni ale víme, že tím správným kořením cyklistiky jsou kopce, takže vzhůru do vnitrozemí za římskými památkami v Sessa Aurunca, do přírodních parků Roccamonfina či Monti Aurunci nebo podél toku řeky Garigliano.

Taky se můžete krásně flákat u hotelového bazénu nebo na písečné pláži. Pro necyklistický doprovod se nabízí plno fakultativních výletů nebo je možno si najmou auto k samostatným výjezdům.

Cena zájezdu je dotována a vztahuje se na seniory nad 55 let. Každý druhý ale může být mladší! Nemluvě o tom, že většinou máme ve skupině nadbytek starších, takže ZVÝHODNĚNOU CENU MŮŽEME NABÍDNOUT SKORO VŠEM!!!

Program zájezdu

Samostatné či skupinové ježdění na námi vybraných a doporučených cyklotrasách. Trasy od 40 do 99 kilometrů. „Blbí a silní“ můžou i víc, ti chytřejší mohou trávit více času u hotelového bazénu, u moře, v baru či hospůdce… :-).

Ubytování

7x ve 4 hvězdičkovém hotelu Giulivo ve dvoulůžkových pokojích v centru letoviska Baia Domizia na pobřeží Tyrhenského moře. Pláž cca 200 m od hotelu přes piniový háj.

Stravování

7x bohatá hotelová polopenze v ceně - snídaně formou bufetu, večeře servírované - první a druhý chod, salátový bufet, polévka a dezert nebo ovoce (první den bez výběru, od 2. dne pobytu na výběr ze 2 menu, které se nahlašuje u večeře nebo snídaně předem) - včetně sklenice vody a vína k večeři.

Cena zahrnuje

Letenku Praha – Nepol/Řím – Praha (včetně všech tax a poplatků). Transfery do hotelu, 7 nocí v hotelu s polopenzí, 1x půldenní výlet, služby česky/slovensky hovořícího delegáta. Mapové a informační materiály, zákonné pojištění CK pro případ úpadku a vedoucí zájezdu z CK EXTREM TOUR a 55PLUSMINUS.

Nástupní místa

Doprava letecky Praha - Neapol/Řím - Praha a autobusové transfery do hotelu a zpět.

Podobné zájezdy

 (CK Frčíme)

Sardinie na kole

Itálie
12.6.2024 - 10 dní
21 500 Kč
 (CK Frčíme)

Východní Sardinie na kole

Itálie
31.7.2024 - 10 dní
23 900 Kč
 (CK Frčíme)

Sardinie na kole

Itálie
4.9.2024 - 10 dní
21 500 Kč
 (CK Mamut tour)

Toskánsko na kole – Elba

Itálie
12.9.2024 - 8 dní
15 300 Kč
 (CK Mamut tour)

Sardinie na kole

Itálie
23.9.2024 - 10 dní
25 900 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol