Aktivní dovolená pro celou rodinu

Chorvatsko – pobyt na lodi a cyklistika na ostrovech

Termín: 09.06.2017 - 18.06.2017, 10 dní
Cena od: 15 890 Kč

Foto: CK Sunbike

Strávíme úžasný týden na lodi v Chorvatsku. Přes den budeme jezdit na kole, koupat se a užívat si vůni a klid dalmatských ostrovů. Zažijeme exotiku mořského putování a projezdíme neznámé trasy, které se při severním ani jižním okruhu nejezdí.

Akce je určena jak pro pohodáře, tak pro náročnější cyklisty. Trasy vedou po málo frekventovaných silničkách od přístavu k přístavu, ale občas musíme přejet nějaké ten kopec. Večery strávíme zábavou na zádi lodi nebo v příjemné hospůdce v přístavu. Ubytováni budeme v jednoduchých kajutách pro dvě osoby. Polopenze na lodi - snídaně a večeře o čtyřech chodech. Vařit bude chorvatský lodní kuchař místní speciality. Navíc dostaneme na každou etapu sendvič místo oběda.

Projedete větší část poloostrova Pelješac. Na Lastovo pojedeme z Korčuly, na kterou se zase vrátíme. Přejedeme Hvar a doplaveme na Brač, kde celé putování zakončíme.

Program zájezdu

Program je volen pro pohodovou cykloturistiku (denně 30- 60 km) s možností prohlídek památek, vesniček a vnímání krajiny. Bikaři a náročnější cyklisti (denní etapy 60- 100 km) ocení krásné terény s pohledy na moře.

Ubytování

v jednoduchých kajutách s umyvadlem pro 2 osoby, lůžkoviny, 4x sprcha a 4x toaleta na palubě (maximálně 26 osob).

Stravování

Polopenze + sendvič k obědu. Vaří chorvatský kuchař

Cena zahrnuje

dopravu autobusem do Chorvatska a zpět, kola budou ve speciálním přívěsu, 7 x ubytování v kajutách na lodi, stravování formou polopenze, sportovního instruktora, informační materiály a plánky, zákonné pojištění cestovní kanceláře proti úpadku, DPH.

Cena nezahrnuje

pojištění léčebných výloh a případné vstupy, nápoje při večeři.

Podobné zájezdy

 (AGM Travel)
20 990 Kč
 (AGM Travel)
21 450 Kč
 (AGM Travel)
21 990 Kč
 (CK Vlha)

Řecké ostrovy na lodi s kolem

Řecko
11.5.2024 - 8 dní
38 900 Kč
 (AGM Travel)
22 450 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol