Aktivní dovolená pro celou rodinu

Holandsko i v létě rozkvetlé

Termín: 28.07.2017 - 05.08.2017, 9 dní
Cena od: 16 900 Kč

Foto: CK Eurocykl Herdegen

Díky dokonalé síti cyklostezek a rovinatému terénu je Holandsko trvalým rájem pro cykloturistiku. I my toho tradičně využijeme. Pro účastníky zájezdu máme připraveny výlety na kolech v západní části země omývané Severním mořem. A vzhledem k tomu, že budeme bydlet jen cca 10 minut jízdy na kole od písečných pláží, bude možno kombinovat cyklovýlety s koupáním v moři nebo jen s pobytem na plážích. Cykloprogram se ale bude věnovat především malebnému holandskému venkovu, který si stále udržuje svůj osobitý charakter krajiny protkané zadumanými kanály, na jejichž březích září svými bílými okny roztomilé domečky a nad tím se tam točí lopatky původních, s láskou stále udržovaných, větrných mlýnů.

Program zájezdu

1. den - odjezd z Ostravy v brzkých ranních hodinách, průjezd nástupními místy ČR, cesta Německem. Večer ubytování v hotelu nedaleko Bonnu.

2. den - snídaně, přejezd na ubytování v Holandsku. Odpoledne první výlet na kolech. Večeře.

3. - 8. den - výlety na kolech s podporou autobusu v nejzajímavějších částech Holandska s návštěvou následujících míst: přímořské letovisko Zandvoort, starobylý Haarlem, na kolech se projedeme krajinou severního Hollandu přes městečka Edam, Volendam a „suchou nohou" po hrázi na ostrov Marken s rázovitou architekturou. Zájemci mohou ochutnat proslaveného holandského herynka a jiné mořské dobroty. Navštívíme výrobnu sýrů a ukázku výroby dřeváků. Zevrubně si prohlédneme Amsterdam a na kolech se projedeme v jeho okolí. Několikrát se budeme na kolech projíždět po cyklostezkách travou porostlými písečnými dunami kolem západního pobřeží Holandska. Navštívíme univerzitní město Leiden i přímořské letovisko Scheveningen. Večeře.

9. den - v ranních hodinách odjezd z Holandska. Cesta přes Německo. Ve večerních hodinách příjezd do ČR, v nočních hodinách dojezd do Ostravy. 

Ubytování

1x v hotelu řetězcového typu ve 2lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením (cestou do Holandska).
7x na jednom místě v bungalovech s výhodnou polohou. Bungalov se skládá ze tří 2lůžkových ložnic, z nichž budou standardně obsazeny jen dvě ložnice. Ve třetí ložnici bude ubytována maximálně 1 osoba, a to pouze v případě, že si vyžádá ubytování v 1lůžkovém pokoji. Bungalovy jsou vybaveny sociálním zařízením, kuchyňskou linkou a obytnou místností.

Stravování

1x snídaně v hotelu (cestou do Holandska). 7x česká večeře, 3 chody. Ostatní stravování vlastní s možností vaření.

Cena obsahuje

ubytování (1x hotel, 7x bungalov), 1x snídaně v hotelu, 7x večeře, dopravu klimatizovaným autobusem se skříňovým uzamykatelným přívěsem na kola, připravený denní program výletů po trasách 25– 60 km, vedoucího zájezdu a informační materiály, cestovní zdravotní pojištění a pojištění CK.

Nástupní místa

Ostrava - Starý Jičín - Bělotín - Olomouc - Brno - Praha jih - Praha Zličín - Plzeň

Podobné zájezdy

 (CK Bondo)
17 840 Kč
 (CK Frčíme)

Belgie na lodi a na kole

Belgie
12.7.2024 - 10 dní
29 500 Kč
 (CK Extrem Tour)

Holandsko na lodi a na kole – střed

Nizozemsko
25.7.2024 - 10 dní
22 900 Kč
 (CK Extrem Tour)

Holandsko na lodi a na kole – střed

Nizozemsko
1.8.2024 - 10 dní
22 900 Kč
 (CK Frčíme)

Severní Holandsko na lodi a na kole

Nizozemsko
8.8.2024 - 10 dní
24 900 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol