Aktivní dovolená pro celou rodinu

Tyrolsko – Stubaiské Alpy

Termín: 05.09.2017 - 10.09.2017, 6 dní
Cena od: 9 700 Kč

Foto: CK Toufar.cz

Stubaiské Alpy nabízejí túry různé obtížnosti a toulky překrásnou přírodou. Naše cesty povedou do jedinečných bočních údolí horního Wipptalu pod Brennerem; Gschnitztalu, Navistalu, Obernbergtalu. U nás jsou tato místa téměř neznámá; a právě zde jsou skryty skvosty stubaiské alpské přírody, kde čas plyne jaksi pomaleji. Ubytování v nadmořské výšce 1.240 m, lanovka Elfer a horské silnice nám usnadní cestu do světa hor. Hledáte-li dovolenou v překrásné přírodě, klid a pozitivní energii, jsou tato místa právě pro Vás! 

Program zájezdu

1. den: Večerní odjezd z ČR a přejezd do Rakouska.

2. den: Příjezd do Stubaiských Alp, výjezd po mýtné silnici k horskému klášteru Maria Waldrast (1.638 m), túra přes Ochsenalm údolím Langes Tal na chatu Blaserhütte (2.180 m) a do Trinsu. Možnost jednoduššího okruhu. Krátký dojezd na ubytování, večeře.

3. den: Lanovkou Elfer do výšky 1.800 m, túra po panoramatické stezce na Karalm do divoce romantického údolí Pinnistal (lehká a náročnější varianta).

4. den: Výlet v úchvatném údolí Gschnitztal na chatu Tribulaun s dech beroucími panoramaty okolních hor nebo jednodušší varianta na Laponese Alm.

5. den: Okružní výlet po horských salaších nad údolím Navistal. Turistický ráj s alpskou květenou a kulisou okolních hor.

6. den: Po snídani krátký přejezd do údolí Obernbergtal, zde okružní výlet stezkou v „Tyrolské Kanadě" kolem jezer - přírodního skvostu pod Brennerem. Odpoledne odjezd do ČR, návrat v nočních hodinách.

Ubytování

Příjemný penzion Nina *** v Gschnitz se stylovou tyrolskou restaurací a rodinnou atmosférou. Dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny koupelnou s WC, balkonem, satelitní TV. Penzion leží na krásném místě, obklopen nádhernou přírodní scenerií. Večerní koncert, tyrolský večer s hudbou a tancem.

Stravování

Výborná tyrolská polopenze (snídaně - bufet, večerní menu - polévka, salát, hlavní jídlo, dezert). Uvítací přípitek.

Cena zahrnuje

  • doprava moderním autobusem
  • vstupy dle programu
  • 4x ubytování v hotelu
  • 4x polopenze
  • hudební večer s tancem
  • služby průvodce a informační materiály
  • pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění

Nástupní místa

Jablonec n. N., Liberec, Turnov, Mladá Boleslav, Praha, Tábor, České Budějovice. Jiná místa po individuální dohodě.

Podobné zájezdy

 (CK Kudrna)

Švýcarsko – Engadin na kole i pěšky

Švýcarsko
28.7.2024 - 8 dní
14 100 Kč
 (CK Vlha)

Julské Alpy – turistika

Slovinsko
30.7.2024 - 6 dní
12 900 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol