Aktivní dovolená pro celou rodinu

Sardinie na kole

Termín: 29.09.2017 - 06.10.2017, 8 dní
Cena od: 15 590 Kč

Foto: CK Extrem Tour

Na Sardinii jsme byli se svými cyklo-miláčky již mnohokrát, tentokrát to je v úplně jiných dimenzích. Bude to trochu obrácený EXTREM. Žádná dlouhá doprava s trajektem, stavění stanů a vaření na PB vařičích. Už třetím rokem vám nabízíme SARDINII letecky, do hotelu a s polopenzí - odzkoušeno, prověřeno a mnohými schváleno :-).

Sardinie představuje v posledních letech, i vzhledem k vyšším cenám v destinaci, vyhledávanou především movitější klientelou. Nyní se vám naskytla jedinečná příležitost poznat krásy druhého největšího ostrova Středozemního moře za nesrovnatelně nižší cenu. Objevte bělostné pláže s křišťálově čistým azurovým mořem, které jen těžko hledají v Evropě konkurenci. Poznejte bohatou historii ostrova a navštivte místa, která vás ohromí svou neopakovatelnou atmosférou. My si k tomu ještě přidáme cyklistiku a trochu aktivního pohybu.

Tento největší středomořský ostrov je znám svým teplým podnebím i v zimním období, bohatými kulturními památkami, panenskou přírodou a výbornou turistickou vybaveností. Čekají tam na vás krásné rozjezdové etapy podél SMARAGDOVÉHO pobřeží a na ostrovy MADDALENA nebo pěkné výjezdy do kopců ve vnitrozemí.

Komu by byla Sardinie malá, může hodinovým trajektem přeplout na KORSIKU a prohlídnout si neopakovatelný přístav BONIFACIO vystavěný na bělostných útesech. Taky se můžete flákat u hotelového bazénu nebo hrát třeba golf. Pro necyklistický doprovod se nabízí plno fakultativní výletů nebo je možno si najmou auto k samostatným výletům.

Program zájezdu

Samostatné či skupinové ježdění na námi vybraných a doporučených cyklotrasách. Trasy od 40 do 85 kilometrů. "Blbí a silní" můžou i víc :-). Ti chytřejší a slabší mohou trávit více času u hotelového bazénu či u moře.

Ubytování

7x ve 3 hvězdičkovém hotelu Club Villagio Cala Bitta ve dvoulůžkových pokojích 2km jižně od letoviska Baja Sardinia na severním pobřeží ostrova - přímo v srdci Smaragdového pobřeží. Mořské písečné pláže jsou kousek od hotelu. Hotelový komplex - centrální budova a jednotlivé vilky jsou rozesety v příjemném piniovém háji. Přejete-li si jednolůžkový pokoj, příplatek činí 2.700,-Kč. Jste-li sám či sama a nepožadujete samostatné ubytování, pokusíme se vám najít spolunocležníka, pokud možno přiměřeného věku a pohlaví. Sleva za přistýlku je 500 Kč.

Stravování

Bohatá hotelová polopenze v ceně - formou švédských stolů (sklenice vody a vína k večeři). Příplatek za plnou penzi: 2 000 Kč

Cena zahrnuje

Letenka Praha – Olbia – Praha (včetně všech tax a poplatků), transfery do hotelu, 7 nocí v hotelu s polopenzí, 1x půldenní výlet do Olbie, služby česky/slovensky hovořícího delegáta. Mapové a informační materiály. Zákonné pojištění CK pro případ úpadku a vedoucí zájezdu z CK EXTREM TOUR a 55+MINUS.

Cena nezahrnuje

Obědy, cestovní pojištění (rádi zajistíme včetně pojištění storna = 330,-Kč/os.), individuální vstupy, fakultativní akce a poplatek za dopravu kola 2500,-Kč - platba předem s doplatkem.

Nástupní místa

Letecky Praha - OLBIA - Praha a autobusové transfery do hotelu a zpět.

Podobné zájezdy

 (CK Frčíme)

Sardinie na kole

Itálie
12.6.2024 - 10 dní
21 500 Kč
 (CK Frčíme)

Východní Sardinie na kole

Itálie
31.7.2024 - 10 dní
23 900 Kč
 (CK Frčíme)

Sardinie na kole

Itálie
4.9.2024 - 10 dní
21 500 Kč
 (CK Kudrna)

Sardinie na kole

Itálie
6.9.2024 - 12 dní
20 300 Kč
 (CK Mamut tour)

Toskánsko na kole – Elba

Itálie
12.9.2024 - 8 dní
15 300 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol