Aktivní dovolená pro celou rodinu

Kalábrie na kole

Termín: 26.09.2017 - 03.10.2017, 8 dní
Cena od: 13 990 Kč

Foto: CK Extrem Tour

Tak už jsme byli se svými cyklo-miláčky skoro všude a proto jsme pro vás vymysleli úplnou novinku. Nestyďte se, taky jsem nevěděl, kde je Kalábrie. Je to na nártu a chodidle italské boty a je tam hrozně pěkně. Při autobusových zájezdech na Sicílii jsme tuto oblast jenom projížděli a já jsem sliboval, že se sem někdy podíváme. Tentokrát to je v úplně jiných dimenzích. Bude to trochu obrácený EXTREM. Žádná dlouhá doprava, stavění stanů a vaření na PB vařičích. Tento zájezd vám nabízíme stejně jako SARDINII, KRÉTU, KYPR či SICÍLII letecky, do hotelu a s polopenzí.

KALÁBRIE se v poslední době začíná turisticky rozkoukávat a je si plně vědoma toho, že má co nabídnout. Nyní se vám tedy naskytla jedinečná příležitost poznat, jak jim to jde. Objevte křišťálově čisté Therénské moře a bělostné pláže, které jen těžko hledají v Evropě konkurenci. Poznejte bohatou historii této relativně chudší části Itálie a navštivte místa, která vás ohromí svou neopakovatelnou atmosférou. My si k tomu ještě přidáme cyklistiku a trochu aktivního pohybu.

Jižní Itálie je pověstná svým teplým podnebím i v zimním období, panenskou přírodou a začínající dobrou turistickou vybaveností. Čekají tam na vás krásné rozjezdové etapy podél pobřeží a poté pěkné výjezdy do kopců vnitrozemí. Komu by byla pevnina malá, může trajektem přeplout na Liparské ostrovy a navštívit ostrov Stromboli se stejnojmennou činnou sopkou. Taky se můžete flákat u hotelového bazénu nebo hrát třeba golf. Pro necyklistický doprovod se nabízí plno fakultativní výletů nebo je možno si najmout autíčko k samostatným výletům.

Program zájezdu

Samostatné či skupinové ježdění na námi vybraných a doporučených cyklotrasách. Trasy od 40 do 85 kilometrů. "Blbí a silní" můžou i víc. Ti chytřejší a slabší mohou trávit více času u hotelového bazenu či u moře.

Náročnost

Lehká až střední. Záleží jak si naložíte…

Ubytování

7x ve 3-4 hvězdičkovém hotelu Green Garden ve dvoulůžkových pokojích u městečka Briatico na pobřeží Tyrhenského moře. Hotelový komlex tvoří hlavní budova a řady vilek rozesetých v příjemné zahradě. Pláž cca 200m od hotelu. Železnice vedoucí pod hotelem je jen málo využívanou tratí a ani o ní nebudete vědět. 1-lůžkový pokoj je za příplatek 2.900,-Kč a naopak přistýlka se slevou 500,-Kč. Jste-li sám či sama a nepožadujete samostatné ubytování, pokusíme se vám najít spolunocležníka, pokud možno přiměřeného věku a pohlaví.

Stravování

7x bohatá hotelová polopenze v ceně - formou švédských stolů (sklenice vody a vína k večeři).

Cena zahrnuje

Letenku Praha – Lamezia Terme – Praha (včetně všech tax a poplatků). Transfery do hotelu, 7 nocí v hotelu s polopenzí, 1x půldenní výlet, služby česky/slovensky hovořícího delegáta. Mapové a informační materiály, zákonné pojištění CK pro případ úpadku a vedoucí zájezdu z CK EXTREM TOUR a 55PLUSMINUS.

Cena nezahrnuje

Obědy, cestovní pojištění (rádi zajistíme včetně pojištění storna = 330,-Kč/os.), individuální vstupy, fakultativní akce a poplatek za dopravu kola cca 2.500,-Kč. Případná pobytová taxa dle informací na místě.

Nástupní místa

Doprava letecky Praha - Lamezia Terme - Praha a autobusové transfery do hotelu a zpět.

DOPRAVA KOL: Kola zabalit do krabic, pakliže nemáte speciální obaly. Krabice vám rádi vnutí vaše cykloservisy či prodejna kol. CELKOVÁ VÁHA VAŠICH ZAVAZADEL VČETNĚ ONÉ KRABICE S KOLEM JE OMEZENA NA 30Kg/os. Nevztahuje se to ovšem na příruční zavazadlo. POPLATEK za dopravu kol (za nadměrnost zavazadla) oběma směry je cca 2.500,-Kč.

Podobné zájezdy

 (CK Frčíme)

Sardinie na kole

Itálie
12.6.2024 - 10 dní
21 500 Kč
 (CK Frčíme)

Východní Sardinie na kole

Itálie
31.7.2024 - 10 dní
23 900 Kč
 (CK Frčíme)

Sardinie na kole

Itálie
4.9.2024 - 10 dní
21 500 Kč
 (CK Kudrna)

Sardinie na kole

Itálie
6.9.2024 - 12 dní
20 300 Kč
 (CK Kudrna)

Sicílie na kole

Itálie
6.9.2024 - 13 dní
22 900 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol