Aktivní dovolená pro celou rodinu

Bavorsko a Horní Rakousko na kole

Termín: 11.06.2017 - 15.06.2017, 5 dní
Cena od: 6 560 Kč

Foto: CK Cyklotur

Bad Füssing - Burghausen - Pasov
Přírodní hranici mezi oběma zeměmi tvoří řeka Inn. Perfektní cyklostezka po obou jejích březích vede od soutoku se Salzachem chráněnou přírodní oblastí přes historická města až do Pasova. Ubytováni budete v Německu, kde etapy vedou přes vyhlášená lázeňská městečka. 

Program zájezdu

1. den: Odjezd v brzkých ranních hodinách do okresního města Horních Rakous Ried im Innkreis. Odtud na kolech přes St. Martin do starobylého trhového města Obernbergu am Inn s barokními domy na hlavním náměstí. Přejezd řeky Inn a vítá vás Bavorsko s největším termálním centrem v Evropě lázněmi Bad Füssing. Dojezd na ubytování. 

2. den: Cykloetapa hezkou krajinou řeky Rott: Ruhstorf a.d. Rott, Bad Hohenstadt, Bad Griesbach - možnost koupání v lázních, dojezd na ubytování.

3. den: S naloženými koly přejezd do malebného Burghausenu s rozsáhlým hradním komplexem tyčícím se na hřebeni nad řekou Salzach. Po prohlídce etapa podél Salzachu k jeho soutoku s Innem, hraniční města Braunau a Simbach a dále podél řeky Inn zpět na ubytování. Možnost večerního koupání v lázních Bad Füssing.

4. den: Etapa Rotthalmünster, Bayerbach a „venkovské lázně" Bad Birnbach (možnost koupání) a návrat údolím řeky Rott do Pockingu. 

5. den: Dále podél Innu do barokního městečka Schärding, které je skutečnou pastvou pro oči - domy s barevnými fasádami a štíty podél tzv. Silberzeile. Zakončení cyklistiky ve známém městě tří řek Pasově, kde se Inn vlévá do Dunaje. Prohlídka - Dóm sv. Štěpána, Stará radnice, muzeum skla... 
Dojezd do ČR v pozdních večerních hodinách.

Etapy podél Innu jsou rovinaté po asfaltových cyklostezkách. Druhá a čtvrtá etapa do německých lázeňských měst jsou mírně zvlněným terénem po cyklostezkách a vedlejších silnicích.
Denní etapy: 40, 55, 65, 55, 35 km

Ubytování

4x v 3* hotelu v Pockingu, 1-2lůžkové pokoje s příslušenstvím a TV.

Stravování

 

4x snídaně formou bufetu, večeře jsou možné individuálně v hotelu nebo dalších restauracích v místě ubytování či v lázních.

Cena zahrnuje

4x ubytování, 4x snídani, dopravu autokarem s vlekem na kola, průvodce, komplexní pojištění včetně léčebných výloh v zahraničí, storna a pojištění CK

Nástupní místa

Litomyšl, Vysoké Mýto, Holice, Hradec Králové, Praha

Podobné zájezdy

 (CK Mamut tour)

Bavorsko na kole s výlety do Tyrolska

Německo, Rakousko
3.7.2024 - 6 dní
15 590 Kč
 (CK Kudrna)

Bikepackingová výzva Rakouskem až domů

Česko, Rakousko
4.7.2024 - 6 dní
7 800 Kč
 (CK Cyklotur)

Romantická města čtyř řek na kole

Německo
8.7.2024 - 5 dní
13 480 Kč
 (Österreich Werbung, CK Kudrna)

Dunajská cyklostezka

Německo, Rakousko
10.7.2024 - 5 dní
6 900 Kč
 (CK Cyklotur)

Dolní Rakousko na kole – Bad Vöslau

Rakousko
24.7.2024 - 4 dny
8 680 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol