Aktivní dovolená pro celou rodinu

Pěší turistika v Zillertalských Alpách

Termín: 06.07.2017 - 09.07.2017, 4 dny
Cena od: 6 100 Kč5 800 Kč

Foto: CK Mamut tour

Spieljochbahn - Gerlos - Fügen - Zirbenweg - Achensee - Rofan

Program zájezdu

1. den: Odjezd v ranních hodinách. Příjezd do rakouského Zillertalu, údolí které se stalo mekkou vyznavačů aktivního odpočinku. V létě zde mohou návštěvníci vybírat z nekonečné nabídky turistických tras, zatímco v zimním období se okolní svahy stávají lyžařským rájem. Výjezd lanovkou SPIELJOCHBAHN s výhledem do údolí Innu. Nenáročná túra vedoucí idylickou přírodou do Hochfügenu. Ubytování v Kramsachu.

2. den: Přejezd autokarem do lyžařského střediska GERLOS. Výjezd lanovkou na Isskogel, odkud je krásný pohled na panorama věčně zaledněných Zillertalských Alp a Vysokých Taur. Pěší výlet úbočím hory Karspitze s romantickými almy. Sjezd lanovkou do Zell am Ziller. Relaxace v moderním aquaparku ve FÜGENU (masážní proudy, vířivky, umělé vlnobití, tobogány…). Návrat na ubytování.

3. den: Procházka nejstarším borovicovým lesem v Evropě, po populárním vyhlídkovém chodníku ZIRBENWEG s fantastickými pohledy na Innsbruck a majestátný hřeben Nordkette v pozadí. Úvodní stoupání a závěrečné klesání překonáte prostřednictvím lanovek. Návrat na ubytování.

4. den: Krátký přesun k horskému jezeru ACHENSEE, největšímu v Tyrolsku. Výjezd lanovkou k Erfurtské chatě (1 834 m), která je výchozím bodem pro turistiku v pohoří ROFAN. Návštěva vyhlídkové plošiny s krásným výhledem na jezero a Zillertalské Alpy (fakultativně " Air Rofan" - adrenalinový "let" na laně v délce 800 m s klesáním 200 m, při které dosáhnete rychlosti až 85 km/hod.). Pěší výlet podél Achensee kombinovaný s plavbou výletní lodí. Příjezd ve večerních hodinách.

Cena zahrnuje

  • dopravu zájezdovým autokarem (WC, klimatizace, DVD, bufet)
  • 3x ubytování v hotelu (2 lůžkové pokoje s možností přistýlky a vlastním sociálním zařízením)
  • 3x polopenzi
  • průvodce
  • pojištění CK proti úpadku

Cena zahrnuje

  • cestovní pojištění
  • doporučená částka na lanovky: cca 85 €

Nástupní místa

Beroun, Plzeň, Praha, Rakovník

Podobné zájezdy

 (CK Vlha)

Julské Alpy – turistika

Slovinsko
30.7.2024 - 6 dní
12 900 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol