Aktivní dovolená pro celou rodinu

Slovinsko Adventure

Termín: 27.07.2016 - 31.07.2016, 5 dní
Cena od: 6 900 Kč

Foto: Michal Kůra, CK Kudrna

Multisportovní zážitek v podhůří Julských Alp

Podhůří Julských Alp je oblíbeným cílem milovníků přírody i rozmanitých outdoorových aktivit. Smaragdové vody řeky Soči s četnými krasovými útvary a divoký kaňon Sušec vytváří ideální podmínky pro vodní zážitky v podobě raftingu, canyoningu a hydrospeedu, okolní Julské Alpy lákají za horskými zážitky a slovinské jeskyně otvírají své útroby speleologům. Připravili jsme pro vás pestrý adrenalinový výlet, při kterém si můžete vyzkoušet raft ing na divoké vodě, překonávání divokého vodního toku při canyoningu, výstup via ferratou na impozantní vrchol Prisojnik, či speleologický zážitek. Veškeré potřebné vybavení i zkušení instruktoři jsou zahrnuti v ceně (kromě ferratového vybavení, které si můžete zapůjčit v naší půjčovně). Ubytování je zajištěno v kempu přímo v Bovci.

Program zájezdu

1.–2. Odjezd z Brna ve večerních hodinách, ranní příjezd do Julek.  Na úvod se protáhneme vycházkou k pramenům řeky SOČI a odpoledne si užijeme CANYONING NA SUŠCI (v ceně zájezdu) alias přírodní aquapark – skalní tobogány, skoky do vodních tůní, plavání kaňonem potoka. Tento kaňon je ideální i pro začátečníky.

3. VIA FERRATA na vrchol Prisojnik (2.547 m) – jednou z nejkrásnějších slovinských ferrat prostoupíme Předním skalním oknem Prisojnika a po exponovaném hřebínku s fantastickými výhledy vystoupáme i na jeho hlavní vrchol.

4. RAFTING NA SOČI – neodoláme vábení průzračných vod řeky Soči, kterou si sjedeme na raftech (v ceně zájezdu). V plánu je úsek náročnosti WW II-IV (obtížnost je závislá na zvoleném úseku a aktuálním stavu vody) s impozantní kulisou JULSKÝCH ALP. Odpoledne si fakultativně můžete dát navíc náročnější kaňon Fratarica (75 EUR) či speleologii v srdci vyhlášené jeskyňářské oblasti Visokeho Kaninu (35 EUR). Nebo si vyrazíme na výlet k vodopádu Boka a k četným pozůstatkům z 1. světové války.

5. Na závěr si můžeme užít hydrospeed - splouvání Soči s plastovým plovákem (41 EUR), vzdušnou vyhlídkovou jízdu vysoko nad korunami stromů po lanové dráze Zip Line (cca 50 EUR) nebo pohodový beachvolleybal (v ceně zájezdu). Poté vyrazíme na cestu domů, do Brna se vrátíme ve večerních hodinách.

Cena zahrnuje

dopravu autobusem, 3x ubytování v kempu, rafting na Soči a canyoning na Sušci včetně místních certifikovaných instruktorů, vybavení, průvodce, pojištění léčebných výloh, zákonné pojištění CK a 1x pišingr Chimpanzee

Nástupní místa

Brno

Podobné zájezdy

 (CK Vlha)

Julské Alpy – turistika

Slovinsko
30.7.2024 - 6 dní
12 900 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol