Aktivní dovolená pro celou rodinu

Víkendová Salza

Termín: 11.06.2016 - 12.06.2016, 2 dny
Cena od: 3 100 Kč

Foto: CK Kudrna

Dopřejte si splutí jedné z nejkrásnějších evropských řek. Zažijte dobrodružství na divoké průzračné vodě. Poznejte krásu alpské říčky zařezané do hlubokého údolí pod horským štítem Hochschwab. Dvoudenní splutí Salzy patří k nejkrásnějším vodáckým zážitkům snad všech kánoistů a kajakářů. Celoročně sjízdná řeka plná zatáček, romantických soutěsek a nádherných výhledů na okolní štíty Alp vás opravdu nadchne.

Program zájezdu

1.  Ranní odjezd z Brna. Kolem poledne budeme u řeky a zahájíme splutí jejího horního úseku. Po 19 km plavby – obtížnost WW I – WW II – dorazíme do městečka Wildalpen, kde po večerním táboráku, popřípadě sauně, přenocujeme.

2. Po snídani vyrazíme na druhou, mírně obtížnější část plavby dlouhé 26 km. Cestou je možný pěší výšlap horskou stezkou k vodopádům nebo ochutnávka místní speciality. Třešničkou na dortu je poslední úsek řeky – nádherná soutěska. V odpoledních hodinách se rozloučíme s řekou a odjedeme domů, příjezd do Brna ve večerních hodinách.

Cena zahrnuje

dopravu autobusem, 1x kemp, průvodce, vodácké instruktory, půjčení vodáckého vybavení (loď, pádlo, vesta, přilba a neopren), pojištění léč. výloh, zákonné pojištění CK

Cena nezahrnuje

vodáckou obuv a bundu. Je možné si jej u nás objednat: neoprenovou obuv za 40 Kč/den (80 Kč/zájezd) a vodáckou bundu za 40 Kč/den (80 Kč/zájezd). Při použití vlastního kompletního vodáckého vybavení vám bude poskytnuta sleva ve výši 240 Kč/os. Toto vybavení musí být plně funkční a odpovídat náročným bezpečnostním požadavkům pro absolvování zvoleného zájezdu. Ubytování v penzionu (za příplatek cca 10euro/noc lze zajistit ubytování v penzionu.)

Nástupní místa

Brno, Znojmo

Poznámka

Vodácká obtížnost: WW I - WW III

© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol