Aktivní dovolená pro celou rodinu

Hawaii + San Francisco

Termín: 23.10.2016 - 09.11.2016, 18 dní
Cena od: 79 990 Kč

Foto: CK Extrem Tour

Pojďte si splnit svůj sen a pojeďte se v prosinci ohřát na Hawaii. K poznání všech krás tohoto souostroví je sice zapotřebí asi tak jeden a půl života, ale my se to pokusíme zvládnout za 2 týdny. Vybrali jsme pro vás 4 nejkrásnější ostrovy.

Ostrov KAUAI: kde se v jedinečné přírodě deštného pralesa natáčel film Jurský park a kde navštívíme Waimea Canyon a divoké pláže. Velký ostrov - BIG ISLAND:  činná sopka, žhavá láva, Lava Tree Park. Ostrov OAHU: hlavní a nejpočetnější ostrov souostroví, kde určitě navštívíme přístav Pearl Harbor s Japonci v roce 1941 potopenou loďí „Arizona“ a palác posledních králů - Iolani Palace, ananasové plantáže a serfaři oblíbené severní pobřeží. Také na nás čeká světově proslulá pláž Waikiki Beach a Diamond Head. Ostrov MAUI: ostrov údolí, hor, vodopádů, kráterů, lávových polí a tropické džungle. V zimním období zde uvidíte i velryby! Hawaii je nejen rájem pro potápěče, serfaře, vyznavače aktivní dovolené, ale i klidným místem k relaxování. Než se však na Hawaii dostaneme, strávíme pár dnů v San Franciscu. Byla by škoda se tam nestavit, když náhodou letíme kolem.

Náročnost

Jedná se o pohodový poznávací zájezd. Občas se udělá středně těžký výlet, který je ovšem možno nahradit individuelním programem.

Ubytování

16 x hotelu či motelu, všechny pokoje samozřejmě s koupelnou a záchodem.

Stravování

Individuální - za vlastní. Do USA je zakázáno dovážet jakékoliv potraviny.

Cena zahrnuje

Zpáteční letenka do USA a na Hawaii včetně letištních tax, 16x ubytování, přeprava na místě, přelety mezi ostrovy, vstupy do NP, informační a mapové materiály, cestovní pojištění, pojištění proti úpadku CK, vedoucí zájezdu.

Cena nezahrnuje

Strava, individuální vstupy a fakultativní akce

Nástupní místa

Doprava letecky Praha – San Francisco - Hawaii - Praha, letecky mezi ostrovy, na místě pronajatým mikrobusem či jinou hromadnou dopravou.

© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol