Aktivní dovolená pro celou rodinu

Innská cyklostezka

Termín: 14.07.2015 - 19.07.2015, 6 dní
Cena od: 5 900 Kč

Foto: CK Kudrna

Srdcem rakouského Tyrolska

Pojedeme nejhornatějším kouskem Rakouska po perfektně udržované a převážně rovinaté cyklostezce podél řeky Inn. Navštívíme malé vesničky i města jako Landeck a Innsbruck. Spatříme křišťálové jezero Achensee zrcadlící štíty Karwendelu a zajedeme i do hlubokého Zillertálského údolí, nad nímž se tyčí mezi lyžaři vyhlášený Olperer (Hintertux), i v létě zářící svou ledovcovou čepicí. Kdo si vyšlápne z hlavní cyklostezky vzhůru do strání, objeví svět vysokohorských pastvin, kde celé léto zvoní kravské zvonce a život plyne svým rozvážným tempem. Zde je možné ochutnat domácí sýr, tyrolský špek, čerstvé mléko či kefír. Zkrátka Tyrolské Alpy jako vyšité!

Program zájezdu

1.–2. V úterý večer odjezd z Brna do Č. Budějovic a dále do Rakouska. Ráno nasedneme na kola u městečka Prutz. Obklopeni alpskými velikány pofrčíme přes historický LANDECK po parádní cyklostezce stále po proudu dravé řeky Inn.

3.–4. Čeká nás olympijský INNSBRUCK se známým domem se zlatou stříškou, zajedeme i pod skokanské můstky na BERGISEL, projedeme SCHWAZ se stříbrnými doly a z roviny hlavního údolí si vyjedeme do kopců k malebnému jezeru ACHENSEE.

5.–6. Po četných cyklostezkách kolem říčky Ziller prozkoumáme úchvatné údolí ZILLERTAL, a kdo bude chtít, může si vyšlápnout až k pastvinám vysoko v horách. V odpoledních hodinách se vydáme na cestu domů s příjezdem přes Č. Budějovice do Brna okolo nedělního dopoledne.

Cena zahrnuje

dopravu autobusem včetně kol, 4x ubytování v kempu, polopenzi průvodce, pojištění léč. výloh, zákonné pojištění CK a 3x Power Bar

Nástupní místa

Brno, České Budějovice

Podobné zájezdy

 (CK Victoria)

Kolem jezer Solné komory

Rakousko
27.5.2024 - 4 dny
6 990 Kč
 (CK Victoria)
5 990 Kč
 (CK Mamut tour)

Alpe Adria na kole

Itálie, Rakousko
3.6.2024 - 7 dní
15 750 Kč
 (CK Cyklotur)

Rakousko-slovinské pomezí na kole

Rakousko, Slovinsko
5.6.2024 - 5 dní
10 660 Kč
 (CK Mamut tour)

Slovinsko a Rakousko na kole

Rakousko, Slovinsko
13.6.2024 - 6 dní
13 500 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol