Aktivní dovolená pro celou rodinu

Krajem Isary a Karwendelu na kole

Termín: 20.05.2015 - 24.05.2015, 5 dní
Cena od: 8 950 Kč

Foto: CK Toufar.cz

Isara a Karwendel – to není jen pohodová cykloturistika. Je to především poznání překrásné přírody jezer Achensee a Walchensee, kraje pod Zugspitze, údolí mezi pohořími Karwendel, Wettersteingebirge a řekami Isar a Loisach. Naše výlety povedou zelenými pastvinami se stády zvířat. Budeme projíždět malebnými vesnicemi a vstřebávat klid venkovského života, kontrastu k dnešní uspěchané době. S každým šlápnutím do pedálů budeme moci obdivovat rustikální architekturu venkovských usedlostí a hlavně krásu přírody. Řeka Isara nás bude tyrkysovými vodami doprovázet na jejím horním a středním toku. Navštívíme malebná města; houslařský Mittenwald, lázeňský Bad Tölz a Garmisch Partenkirchen. Tak rozmanitý zajímavý je tento kraj, jakoby stvořený pro pohodovou a aktivní cyklistickou dovolenou.

Program zájezdu

1. den: Časný ranní odjezd, nástupní místa a přejezd do Rakouska, ubytování. Odpolední výlet s mírným převýšením po Isarské cyklostezce údolím Hinterautal k pramenům Isary, možnost posezení na horské salaši. (40 km).

2. den: Kolem jezera Barmsee krajem pod nejvyšší horou Německa Zugspitze, přes Garmisch Partenkirchen a dále údolím řeky Loisach do Eschenlohe. Odpoledne okruh kolem Murnauských močálů (35 - 60 km).

3. den: Údolími a podhůřím Karwendelu. Na další pěkný výlet vyrazíme od Achense, jedinečného jezera v sevření masívů Stříbrných hor a Rofan. Pojedeme klidným údolím Sonnental s původní selskou architekturou k jezeru Walchensee (37 – 60 km).

4. den: Isarská cyklostezka. Širokým údolím Wallgau do sevřené doliny Isary krajem Isarwinkel a kolem přehrady Sylvenstein do Bad Tölz (46 – 60 km).

5. den: Nenáročný okruh pod Wettersteingebirge (Hochwanner 2744 m.n.m. a Leutascher Dreitorspitze 2682 m.n.m) v délce 30 km. Odpoledne odjezd do ČR, návrat v nočních hodinách.

Ubytování

Hotel Landhaus Lischka a sousední Hotel Pension Bavaria v Mittenwaldu – komfortní 2-3lůžkové pokoje s příslušenstvím. Možnost individuální večerní zábavy v hotelu bez nutnosti zakoupení nápojů u majitele. Ubytování je situováno na cyklostezce u řeky Isary s výhledem na pásmo Karwendelu.

Stravování

Snídaně – bohatý bufet, ostatní stravování individuálně. Za příplatek možnost polopenze – večerní menu o 3 chodech.

Cena zahrnuje

  • dopravu moderním autobusem
  • 4x ubytování v hotelu
  • 4x snídaně
  • přeprava kol ve skříňovém uzamykatelném cyklovleku
  • služby průvodce a informační materiály
  • pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • pojištění léčebných výloh (za příplatek)

Nástupní místa

Jablonec n. N. - Liberec - Turnov - Mladá Boleslav - Praha - Příbram - Plzeň.

Podobné zájezdy

 (CK Victoria)

Kolem jezer Solné komory

Rakousko
27.5.2024 - 4 dny
6 990 Kč
 (CK Victoria)
5 990 Kč
 (CK Mamut tour)

Alpe Adria na kole

Itálie, Rakousko
3.6.2024 - 7 dní
15 750 Kč
 (CK Cyklotur)

Rakousko-slovinské pomezí na kole

Rakousko, Slovinsko
5.6.2024 - 5 dní
10 660 Kč
 (CK Mamut tour)

Slovinsko a Rakousko na kole

Rakousko, Slovinsko
13.6.2024 - 6 dní
13 500 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol