Aktivní dovolená pro celou rodinu

Neziderské jezero - cyklistika a relaxace v termálních lázních

Termín: 16.10.2015 - 18.10.2015, 3 dny
Cena od: 4 300 Kč

Neziderské jezero
Neziderské jezero
Foto: NaKole.cz

Cyklozájezd je určený především těm, kteří si chtějí vychutnat nejen krásu přírody, ale i atmosféru vesniček vinařské oblasti v okolí 35 km dlouhého stepního jezera na rozhraní Rakouska a Maďarska. Tato oblast patří se svými více než 2000 hodinami slunečního svitu k nejoblíbenějším místům v Rakousku. Fascinuje také širokou nabídkou kultury, přírody a možnostmi sportování pro všechny věkové kategorie. Rovina kam oko dohlédne, minimální výškové rozdíly a 500 km nejlépe vybudovaných cyklostezek. Region Neziderského jezera patří k světovému dědictví UNESCO a nabízí příznivcům cyklistiky to pravé „eldorádo“.

Program zájezdu

1. den - po ranním přesunu busem vyrazíme na kole z Neusiedl am See přes surfařský ráj Podersdorf do Illmitzu. Délka trasy: 37 km .

2. den - z Illmitz, nejníže položeného města v Rakousku, přes Apetlon a Pamhagen oblastí slaných jezírek NP Seewinkel, do města Fertöd. Zde je možné se projet na kole parkem letního sídla rodiny Esterházy.(55 km). Dále přes termální lázně Hegykö do Fertehömok, Fertöboz, Fertörakos do rakouského Mörbisch. Trasu je možné prodloužit zajížďkou do historického města Sopron. Délka trasy:43 km.

3. den - z Mörbisch přes Rust, Oggau, Purbach, Breitenbrunn a Jois do Neusiedl am See. Naložení kol a odjezd do ČR. Profil rovinatý, asfalt, cyklostezky a vedlejší silnice. Délka trasy: 42 km.

Cena zahrnuje

2x ubytování v hotelu se snídaní, dopravu autobuse s klimatizací a WC nebo klimatizovaným mikrobusem, služby průvodce, pojištění CK proti úpadku.

Cena nezahrnuje

pojištění léčebných výloh do 5 mil. Kč – tarif L5 (na osobu a den) 15 Kč, pojištění léčebných výloh do 5 mil. Kč a storna – tarif K5S (na osobu a den) 27 Kč.

Nástupní místa

Praha, Dobříš, Příbram, Písek, Strakonice, Vodňany, České Budějovice, Třeboň.

Podobné zájezdy

 (CK Mamut tour)

Bavorsko na kole s výlety do Tyrolska

Německo, Rakousko
3.7.2024 - 6 dní
15 590 Kč
 (CK Cyklotur)

Romantická města čtyř řek na kole

Německo
8.7.2024 - 5 dní
13 480 Kč
 (CK Cyklotur)

Dolní Rakousko na kole – Bad Vöslau

Rakousko
24.7.2024 - 4 dny
8 680 Kč
 (Österreich Werbung, CK Kudrna)

Dunajská cyklostezka

Německo, Rakousko
18.9.2024 - 1 den
9 800 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol