Aktivní dovolená pro celou rodinu

Mezi jezery Solné komory na kole

Termín: 11.07.2015 - 14.07.2015, 4 dny
Cena od: 5 390 Kč

Foto: CK Nomád

Pohodové hvězdicovité výlety na kole romantickou krajinou s desítkami mystických jezer s křišťálově čistou vodou, rozloženými v panoramatu bílých alpských vrcholů a přitom ideálními pro koupání a vodní sporty. Kolem skrytých jeskyní a poutních kostelů starými hornickými městy za skvělou kuchyní, odpočinkem i koupáním a příjemným pobytem v penzionu. V květnu s možností návštěvy festivalu květin - Narzissenfest.

Program zájezdu

1.den: Žďár n.S. - Attersee, Salzburg. Autobusem do Mozartova města Salzburg (UNESCO): rodný dům Mozarta, pevnost Hohensalzburg s výhledem na město, zámek Mirabell s nádhernou barokní zahradou a starobylé centrum města. Autobusem do rekreační oblasti u ledovcového jezera Attersee a na ubytování.

2.den: Mondsee, Wolfgangsee. Cyklostezkou kolem kouzelného jezera Mondsee k nejkrásnějšímu, nejfotogeničtějšímu a nejteplejšímu jezeru Wolfgangsee v překrásné krajině. Dále do Mozartova St. Gilgen nebo lodí do romantického St. Wolfgang jako z pohádky a parní zubačkou až na vrchol Schafbergspitze s vyhlídkou na celou Salzkammergut.

3.den: Attersee. St. Georgen s farním muzeem, na kole kolem největšího rakouského jezera Attersee. Na kole či s výletem lodí, vodní zámek Kammer, silný zážitek z divokých vodopádů Burggrabenklamm.

4.den: Hallstättersee, Traunsee - Žďár n.S. Autobusem do historického Hallstattu (UNESCO) v malebné krajině solných dolů, hor a jeskyní. Na kole do lázeňského Bad Aussee se zámkem-muzeem Kammerhof. V květnovém termínu možnost návštěvy největšího festivalu květin - Narzissenfest s průvodem vozů ozdobených statisíci květin a lodní přehlídkou na Grundlsee. K jezerům Grundlsee či Altausseer See nedaleko Alpského Dachsteinu. Autobusem zpět domů přes císašký Bad Ischl a Gmunden se středověkým centrem.

Cena zahrnuje

doprava autobusem, přeprava kol, polopenze - snídaně v penzionu a večeře z polní kuchyně, 3x ubytování ve 2-lůžkových pokojích penzionu, průvodce, zdravotní připojištění, informační materiály a DPH.

Nástupní místa

Praha, Žďár nad Sázavou, Jihlava, Tábor, Č. Budějovice

Podobné zájezdy

 (CK Victoria)

Kolem jezer Solné komory

Rakousko
27.5.2024 - 4 dny
6 990 Kč
 (CK Victoria)
5 990 Kč
 (CK Mamut tour)

Alpe Adria na kole

Itálie, Rakousko
3.6.2024 - 7 dní
15 750 Kč
 (CK Cyklotur)

Rakousko-slovinské pomezí na kole

Rakousko, Slovinsko
5.6.2024 - 5 dní
10 660 Kč
 (CK Mamut tour)

Slovinsko a Rakousko na kole

Rakousko, Slovinsko
13.6.2024 - 6 dní
13 500 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol