Aktivní dovolená pro celou rodinu

Raxalpe

Termín: 23.05.2014 - 25.05.2014, 3 dny
Cena od: 4 130 Kč

Foto: CK Kudrna

Intenzivní kurz zdolávání zajištěných cest

Také jste zjistili, že horolezec z vás už asi nebude, a přesto byste rádi zažili podobné pocity? Nebo máte jenom rádi hory a chcete zkusit náročnější výstupy na vrchol? Zkrátka máte trochu touhy po adrenalinových, ale nádherných zážitcích a zároveň odvahu spolehnout se sami na sebe a fixní jištění „zajištěných cest – Via Ferrat“? Ale jak začít? Ideálním a správným způsobem je absolvovat intenzivní ferratový kurz s individuálním přístupem našich instruktorů. Nocujeme v příjemné ubytovně (s možností místní polopenze), kde máme dokonalé zázemí i k teorii zdolávání ferrat. Ale hlavně budeme lézt a lézt a přecvakávat a přecvakávat pod dohledem zkušených instruktorů. A to vše v nádherné přírodě nejvýchodnějšího cípu Alp.

Program zájezdu

1. - 2. Odjezd v pátek v 17:00 hod. z Brna. Ještě večer stihneme základní instruktáž, abyste si hned ráno vše vyzkoušeli v první krátké ferratě střední obtížnosti (C) ( ↔ 30 min., ↕ 60 m). Koho to chytne, zdolá pak také ferratu k hradbám "Tureckého hradu" (C-D) ( ↔ 1 hod., ↕ 80 m). Večer nás pak čeká "nalejvárna", tzn. teorie o ferratách a projekce fotek.

3. Hodnotnou ferratou Haidsteig (C/D) vystoupáme k vrcholovému kříži na náhorní plošině Raxů (1.783 m) ( ↔ 3 hod., ↕ 420 m). Úmorný kilometr klesání si odpustíme a svezeme se lanovkou (v ceně zájezdu). K večeru návrat do Brna.

Cena zahrnuje

dopravu minibusem, 2x nocleh na ubytovně, 1x lanovku, průvodce-instruktory, pojištění léčebných výloh, zákonné pojištění CK a 1x pišingr

Nástupní místa

Brno

Podobné zájezdy

 (CK Vlha)

Julské Alpy – turistika

Slovinsko
30.7.2024 - 6 dní
12 900 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol