Aktivní dovolená pro celou rodinu

Cyklorelax Feldkirch

Termín: 27.07.2014 - 01.08.2014, 6 dní
Cena od: 8 880 Kč

Foto: CK Cyklotur

Vadúz – Bregenz – Bludenz

Cyklorelax Feldkirch vás zavede hned do tří rozmanitých zemí: Rakouska, Lichtenštejnska a Švýcarska. Navštívíte zajímavá místa jako muzeum Rolls-Royce, město Vadúz či Bodamské jezero. Pobyt Vám zpříjemní ubytování ve Feldkirchu v 3* hotelu s příjemnou atmosférou, krytým bazénem a saunou sloužící k relaxaci po dni stráveném v sedle kola.
Cyklistické etapy vedou po rovinatých převážně asfaltových cyklostezkách.

Program zájezdu

1.-2. den:
Večer odjezd přes SRN do Rakouska. Příjezd do Dorbirnu, možnost prohlídky muzea Rolls-Royce nebo soutěsky Rappenlochschlucht. Na kolech sjezd do centra největšího města Vorarlberska Dorbirnu - prohlídka (Rotes Haus, kostel sv. Martina ...). A dále etapa přes malebná městečka Hohenems ležícího pod vrchem Schlossberg, Götzis a Rankweil (bazilika) do Feldkirchu.

3. den:
Cykloetapa Lichtenštejnskem a Švýcarskem. Schaan, hlavní město Vadúz (pěší zóna pod knížecím zámkem, projížďka městem výletním vláčkem), zdaleka viditelný hrad v Balzers. Přejezd do Švýcarska a podél řeky Rýn přes městečka Buchs a Ruggell návrat na ubytování.

4. den:
Feldkirch a okolí - prohlídka města (Dóm, radnice, Schattenburg), možnost návštěvy budhistického kláštera, koupání nebo turistika přírodní rezervací nedaleko hotelu. Alternativně možnost fakultativního autokarového výletu do švýcarského masivu Alpstein s výjezdem lanovkou na nejvyšší vrchol Säntis s krásnými výhledy do širokého okolí (Bodamské jezero, Curyšské jezero...). Výlet se uskuteční pouze v případě jistého slunečného počasí a zájmu alespoň 20 účastníků.

5. den:
Autokarem k Bodamskému jezeru do Bregenz - prohlídka města. Cykloetapa deltou Rýna, přejezd do Švýcarska a přes Rheineck a St. Margrethen do Altstätten (pěší zóna, kostel). Přes Oberriet k soutoku řek Rýn a Ill a dojezd zpět na ubytování.

6. den:
Cykloetapa podél řeky Ill: Nenzing s moderní radnicí a kostelem, Bludenz - prohlídka města, naložení kol a odjezd domů s nočním příjezdem.

Ubytování

4x 3* hotel (2lůžkové pokoje s příslušenstvím). Příplatek za 1-lůžkový pokoj 360 Kč / noc.

Stravování

4x polopenze (snídaně formou bufetu, večeře jednotné menu)

Cena zahrnuje

4x ubytování, 4x polopenzi, vstup do bazénu a sauny, dopravu klimatizovaným autokarem s vlekem na kola, průvodce, komplexní pojištění včetně léčebných výloh v zahraničí, storna a pojištění CK

Nástupní místa

Litomyšl, Vysoké Mýto, Holice, Hradec Králové, Praha, Plzeň

Podobné zájezdy

 (CK Victoria)

Kolem jezer Solné komory

Rakousko
27.5.2024 - 4 dny
6 990 Kč
 (CK Victoria)
5 990 Kč
 (CK Mamut tour)

Alpe Adria na kole

Itálie, Rakousko
3.6.2024 - 7 dní
15 750 Kč
 (CK Cyklotur)

Rakousko-slovinské pomezí na kole

Rakousko, Slovinsko
5.6.2024 - 5 dní
10 660 Kč
 (CK Mamut tour)

Slovinsko a Rakousko na kole

Rakousko, Slovinsko
13.6.2024 - 6 dní
13 500 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol