Aktivní dovolená pro celou rodinu

Neziderské jezero a Balaton na kole

Termín: 23.04.2014 - 27.04.2014, 5 dní
Cena od: 6 890 Kč

Foto: CK Sunbike

Pojeďte se s námi rozjezdit na kole do teplé oblasti rakouského Neziderského jezera a maďarského Balatonu. Maďarsko je zemí termálních lázní. Ubytováni budeme ve velmi pěkném hotelu s bazénem a saunou přímo na břehu Balatonu. Pro zájemce bude ranní cvičení a plavání v hotelovém bazénu. Nezapomeneme navštívit vyhlášené vinařské oblasti kolem Badascony. Polopenze v hotelové restauraci je formou švédských stolů.

Program zájezdu

1. den: (ST) Odjezd z ČR ráno v 5.00 hodin z Prahy. Na kolech z rakouského Neusiedlu am See po západní straně Neziderského jezera po známé cyklostezce třešňových květů. Pojedeme přes vinařské opevněné městečko Purbach, Donnerskirchen, přístav Rust do Eisendstalu (40 km). Autobusem do hotelu v Keszhely u Balatonu.

2. den: (CT) Autobusem do Tihány. Prohlídka opatství a křížové cesty. Na kole do Badascony. Ochutnávka a nákup vína. Autobusem zpět do hotelu. Základní trasa 35 km (celá 70 km) po cyklostezce podél Balatonu, největšího sladkovodního jezera Střední Evropy.

3. den: (PA) Autobusem do Tapolky. Prohlídka jezerní jeskyně a na kolech přes vinné sklípky v Nemesgulaci zpět do hotelu (cca 30 km) nebo delší trasa přes Sumeg (55 km).

4. den: (SO) Na kole po cyklostezce do světoznámého Hevízu (návštěva a koupání v termálním jezeře). Tam i zpět cca 15 km. Pro náročnější průjezd ptačí rezervací Kis Balaton a podél Balatónu zpět do hotelu (60 km).

5. den: (NE) Z hotelu k Neziderskému jezeru a po cyklostezkách ve východní části jezera z Illmitzu (přístav, pláž) přes Podersdorf (lodní přístav, pláž, maják, větrný mlýn) do Neusiedlu am See. Odpoledne odjezd domu. Příjezd do ČR kolem 24.00.

Ubytování a stravování

4 x v luxusním hotelu s polopenzi formou švédských stolů.

Cena zahrnuje

dopravu luxusním autobusem, dopravu kol ve speciálním přívěsu pro kola, ubytování a stravování v hotelu, sportovního instruktora, informační materiály a plánky, zákonné pojištění cestovní kanceláře proti úpadku, DPH.

Cena nezahrnuje

pojištění léčebných výloh a vstupy do termálních lázní a loď přes Balaton.

Podobné zájezdy

 (CK Mamut tour)

Bavorsko na kole s výlety do Tyrolska

Německo, Rakousko
3.7.2024 - 6 dní
15 590 Kč
 (CK Kudrna)

Bikepackingová výzva Rakouskem až domů

Česko, Rakousko
4.7.2024 - 6 dní
7 800 Kč
 (CK Cyklotur)

Romantická města čtyř řek na kole

Německo
8.7.2024 - 5 dní
13 480 Kč
 (Österreich Werbung, CK Kudrna)

Dunajská cyklostezka

Německo, Rakousko
10.7.2024 - 5 dní
6 900 Kč
 (CK Cyklotur)

Dolní Rakousko na kole – Bad Vöslau

Rakousko
24.7.2024 - 4 dny
8 680 Kč
© Copyright www.kamven.cz
Partneři projektu
Dovolená v Rakousku Dovolená ve Švýcarsku NaKole.cz - cyklistický portál
Dolní Rakouskol